Sizce bir erkeğin Instagram hesabı olmalı mı?

Bende var. Arada okuldaki kızlara istek atıyorum. Profil fotoğrafı en az 3 yıllık ve hiç gönderi yok. Bence gene de mesajlaşmak için iyi bir uygulama.
 
Benim Instagram hesabım var fakat hesap da PP veya bir gönderi yok. Takipçi sayısı da 170 falan. Fotoğraf çekinmeyi sevmiyorum bu yüzden koymuyorum. Sizce bir başkası gözünden ezik olarak mi görülür. Suanlık hesabı dondurdum görüşleriniz ile düşünüp gerekeni yapmayı düşünüyorum. Yardimci olursanız mutlu olurum. Teşekkürler.

Benim Instagram hesabı gibi aynı sadece takipçi sayım çok az. Bence olmalı Instagram'da Reels izliyorum, arkadaşlarımla konuşuyorum. Ayrıca ezik vs. göstermez. Neden kullandığına bağlı. Hesabımda fotoğrafta yok keyfime göre ayda yılda bir hikaye de atıyorum. Bunu çok düşünmeyin. Kafanızı dağıtmak için kullanın şu zor zamanda.
 
Instagram, insanın sosyal hayatını ve bakış açısını kirleten bir zehirdir. İnsanlar böyle platformlarla iç içe olmamalı.
 
Benim Instagram hesabım var fakat hesap da pp veya bir gönderi yok. Takipçi sayısı da 170 falan. Fotoğraf çekinmeyi sevmiyorum bu yüzden koymuyorum. Sizce bir başkası gözünden ezik olarak mi görülür. Suanlık hesabı dondurdum görüşleriniz ile düşünüp gerekeni yapmayı düşünüyorum. Yardimci olursanız mutlu olurum. Teşekkürler.

İletişim içinse evet çoğu kişi kullanıyor bende yeni açtım 2 takipçi var 170 gayet yeterli bence.
 
Benim uzun zamandir duruyor ama çok bir şey yapmıyorum. Kesfete bakıyorum ve arkadaşlarla mesajlaşıyorum. Kişiye kalmış bir durum.
 

Geri
Yukarı