Sizce Çukur bu sezon nasıl başladı?

Ben akın koçova'lıyı böyle beklemiyordum vallahi belki o yüzden heyecanlı gelmiyor.
Saten akın ve cuma Ali 3 sezon da daha çok
Ön planda olacak bana kalırsa 3 sezon çok heyecanlı olacak.

Kurtlar vadisini ornek al bi sezon silah sahne olmadı izlenme düşmüştü kavga gürültü olcak ki izlensin yoksa tatı çıkmaz.

İzlerdim de saçma geliyor uzun süredir. Adamlar ateş ediyor kimseye bişey olmuyor. Silahlar oyuncak sanırım Ayrıca Akın Koçavalı diye bir çocuk oynatıp da etrafta kendini birşey sanacak örnek alacak çocuklar için de iyi durum değil. Diziye iyi başladı diyenler iki üç bölüm sonra rutine bağlar merak etmeyin.

İyi bir örnek değil haklısın ama oraya gelene kadar kaçtane dizi var çocukların özeneceği.

Türkiye genelinde %95 izleyiciye sahip bir dizi saçma olsa izlenir miydi?

Evet, çünkü biz Türkler bunun gibi dizilere bayılırız. Ayrıca bir dizinin kalitesini izleyici sayısı belirlemez.

İçerik zayıf, kavga sahneleri aşırı saçma ve yapmacık. Böyle olunca da izleyesim gelmiyor şahsen.

İlk başta herkes izliyor diye merak ettim 1-2 hafta izlemiştim . Sonra çöp olduğunu anladım . Çevremde izleyen var ama ben izlemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…