Sizce dünyanın en iyi ekran kartı hangisi?

64MB dahili grafik birimiyle oyun oynanırken, 1GB 256 bit ekran kartını duyanlar ters dönüyordu. Hatta çoğu insan, ekran kartını monitörün içerisinde sanıyordu. Crysis, COD gibi oyunları çatır çatır oynatıyordu. 9800GT bence döneminin en iyi ekran kartlarından birisiydi. Az Fifa 2005 oynamadım bu kartla.

Yeni ekran kartları parasını Türk lirası bazında kesinlikle hak etmiyor. 20.000 ya da daha az birime Mustang gibi araçlar ABD liseli gençlerinin oyuncağı olurken, 20.000 birime kart aldım diye sevinebilen varsa akıl sağlığından şüphe duyarım. En pahalı olması, en iyi olduğu anlamına gelmiyor. Ayrıca belirttiğiniz ekran kartının, iş alanında kullanımı uygun. 50.000 lira verip, 2-3 yıl sonra garantisi bitecek bir ürünün verimliliği ne kadardır tartışılır.
Eki Görüntüle 550448
Bununla GTA 5 bile oynadım ben. Bayılırım bu karta ya.

Verimlilik mi dedi birisi, GTX 980 Ti performansı ama sadece 150W TDP değeri.
RTX Titan derim ben, Titan+Ryzen 9 3950X.

Şu an ne kullanıyorsan o kısacası sana göre. :)
Şimdilik en iyi kart hangisi olursa olsun bir süre sonra arka plana atılacak ve yıllar sonra tarihe karışacaktır.
Hiçbir şeyin anlamı yok. Senin ihtiyacını karşılaması burada önemli nokta. Şu an atıyorum 9900K & RTX 2080 Ti'lı sistemim/sistemin de olsa kullandığında aslında bir cacık olmadığını anlayacaksın. Sıradan bir bilgisayar olacaktır sana göre. Ha olayı nedir? Performansıdır. Üst düzey sistem olarak geçer ama hikaye.
Kullandığın sistemin daha üstü çıktığında belki almak bile istemeyeceksin. Çünkü seni o sistem yeteri kadar doyurmuştur, heyecan yapmanı engellemiştir bir sonrakiler için. En azından bende böyle izlenim oluştu.

O yüzden elinizdeki bilgisayarın kıymetini bilin. Aslında sadece PC için değil her şey için geçerli bu durum. Biraz konu dışına çıktım ama bunları belirtmek istedim. Durum bu şekilde :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı