Sizce dünyanın en iyi futbolcusu kim?

Ryder Wilson. Bak kutuları nasıl tutuyor :D

download.jpeg
 
Maradona varken Messi kim? Ayrıca efsane diye söylediğimi nereden çıkardın? Bütün futbol tarihini ele alıp da nasıl sadece Messi ve Ronaldo'dan ibaret bir konu oluyor, inanılır gibi değil.
Babam da dedem de büyük Maradona hayranıdır.
Messi Arjantin ile kupa kaldirasiya kadar onlar da en iyi Maradona diyordu.
15 yaşında falansin herhalde:)
Benim yaşım tutmuyor ona, çoğumuzun tutmuyor abartılacak bir şey değil adam çok eski zamanlarda oynadı. Babam bilr çocukluğunda izleyebilmiş.
Sana şurada Messi'den daha iyi en az 10 tane adam sayarım geçmiş dönemden. İnsanlar gol atmayı iyi oyunculuk sanıyor. Vallahi kolay gelsin size.
İstatistik her şey değil evet ama bu kadar da abartma. İstikrar da önemli. Ayrıca Messi tarihin en komple oyuncusudur. Sadece gol atıp en iyisiyim diye geçinen bir futbolcu arıyorsan Ronaldo için şöyle bunu.
 
Hocam bu adamların oyunculukları değil daha çok sosyal hayat bakımından karşılaştırılıyor. Messi kral bir adam ama Ronaldo çok daha kral bence. Oyunculuk bakımından Messi belki daha iyi oynuyordur ama Ronaldo da futbolda rekordan rekora koşan birisidir. Örneği Dünyada her dakika için 1 gol atma rekoru sadece Ronaldo ve İbrahimoviç'te var. Ölümüne kapışırlar oyunculukta.
 
Oynanış bakımından bence Ronaldo daha iyi, başlıkta bence yazıyor. Yorum yapmanızı gerektirmiyor.
He bence diyince siyriliyorsun değil mi her şeyden? Yorum yapamıyoruz biz de sonuçta bence denmiş. Ben zaten senin fikrinin saçma olduğunu bir temeli ve desteği olmadığını söylüyorum sen gelmiş bence dedim diyorsun. Öznel bir konu değil bu, her türlü istatistik karışmasına girebilirim.

Adam bence yazınca dokunulmaz olduğunu sanıyor. :D
 

Geri
Yukarı