Hocam cidden CS:GO'ya nasıl katlanıyorsunuz?Arkadaş çevrem oynasa kesinlikle Rainbow Six Siege.
Ama oynamadığı için şu an CS:GO net hiç bir oyun deviremedi o kadar eksiğine rağmen.
Hocam rank silver olsa katlanamazdım. Rank düşmesi çok kolay yapılmış çıkması zor ama.Hocam cidden CS:GO'ya nasıl katlanıyorsunuz?
Bence R6 Siege'de spray kontrol etmeyi baz almamış yapımcılar, CS:GO tamamen spray kontrolünü hedef alan bir oyun. R6 Siege'de amaç spray'den çok taktik yapmak, bana da R6 Siege zor geliyor. Ha bir de hile konusu var ki oyunu sırf o yüzden bıraktım. Bir maçta iki takımdan ortalama 3 oyuncu hileci çıkıyor zaten, sanırım hile yüzünden bir daha oynamamak üzere bıraktım CS'yi.Hocam rank silver olsa katlanamazdım. Rank düşmesi çok kolay yapılmış çıkması zor ama.
Ya hocam ayrı bir tadı var cidden vuruş hissiyatı falan çok güzel ve oyun biraz daha zor R6' ya göre.
Rainbow Six geçiyorum. CS:GO' dan sonra spray falan çok kolay geliyor ve zorlanmıyorum. Ama CS:GO öyle değil. He hile falan diyorsan evet var geçen konu açtım. Hileyi reportlar mısınız diye. Oraya da bakıp siz de reportlarsanız sevinirim. Adamı takımı attırdığı için güzel maç olmuştu hatta.
CS R6'dan zor mu? Aim daha zor olabilir ama Rainbow stratejik düşünmeyi gerektiriyor.Hocam rank silver olsa katlanamazdım. Rank düşmesi çok kolay yapılmış çıkması zor ama.
Ya hocam ayrı bir tadı var cidden vuruş hissiyatı falan çok güzel ve oyun biraz daha zor R6' ya göre.
Rainbow Six geçiyorum. CS:GO' dan sonra spray falan çok kolay geliyor ve zorlanmıyorum. Ama CS:GO öyle değil. He hile falan diyorsan evet var geçen konu açtım. Hileyi reportlar mısınız diye. Oraya da bakıp siz de reportlarsanız sevinirim. Adamı takımı attırdığı için güzel maç olmuştu hatta.
Aynen, ben Frost ile bir kapıyı tutuyorum, bir bakıyorum arkamdaki duvarı patlatıp öldürmüşler, cidden ince düşünmeyi gerektiriyor.CS R6'dan zor mu? Aim daha zor olabilir ama Rainbow stratejik düşünmeyi gerektiriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.