Sizce en iyi FPS oyunu ne?

Oynadım Ela bir ara favorimdi. Twitch silahına F2 için efsaneli skin var diye kullanıyorum. Ama hiç biri Bearing 9 gibi sekmez.
SMG-12'ye ne demeli peki? Oyuna yeni başladığım zamanlarda kullanıyordum, adamın kafasına ateş etmeye başlıyordum silah kendini 360 derece döndürüp kafasına geri geliyordu. :D

"En iyi" sıfatına tamamen karşı biri olarak "şahsi" olarak en keyif aldıklarımı söyleyebilirim.

Halo serisinden özellikle Reach (bölüm tasarımı ve Noble Team karakterleri) ve Halo 2'yi (aksiyon) çok seviyorum.

Far Cry serisinden 1 ve 3. oyunlar benim için özeldir. İlk oyun o dönemin teknoloji nirvanası ve aksiyondaki gerilimi inanılmaz düzeydeydi. 16 yaşındayken oynamıştım ama oyunu aralıksız 2 saat bile oynayamıyordum, ara vermem gerekiyordu. 3. oyun ise açık dünyası ve aksiyon seçenekleriyle harikaydı.

Call of Duty serisinden 2. oyun çok özeldir. Hem savaş atmosferi hem bölüm tasarımları hem de o dönem için getirdiği yeni mekaniklerle çok iyi bir oyundu.

Half Life 2 de o dönemde getirdiği fizik motoru ve genel kalitesiyle unutamadığım bir oyun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı