Unranked'da full bam güm oynuyorum, daha öyle çabucak öldüğümü de hatırlamam.Doğru, en son öyle yapmaya çalıştığımda 6 saniye hayatta kalmıştım.
Unranked'da full bam güm oynuyorum, daha öyle çabucak öldüğümü de hatırlamam.Doğru, en son öyle yapmaya çalıştığımda 6 saniye hayatta kalmıştım.
Oynadım Ela bir ara favorimdi. Twitch silahına F2 için efsaneli skin var diye kullanıyorum. Ama hiç biri Bearing 9 gibi sekmez.Galiba siz Ela ve Twitch oynamadınız?![]()
SMG-12'ye ne demeli peki? Oyuna yeni başladığım zamanlarda kullanıyordum, adamın kafasına ateş etmeye başlıyordum silah kendini 360 derece döndürüp kafasına geri geliyordu.Oynadım Ela bir ara favorimdi. Twitch silahına F2 için efsaneli skin var diye kullanıyorum. Ama hiç biri Bearing 9 gibi sekmez.
BOSG peki?SMG-12'ye ne demeli peki? Oyuna yeni başladığım zamanlarda kullanıyordum, adamın kafasına ateş etmeye başlıyordum silah kendini 360 derece döndürüp kafasına geri geliyordu.![]()
Aynen COD içinde geçerlisi aynı durum eskiler daha güzel bence.BF 1 benim için hem hikaye hem de grafik olarak benim için en iyilerden biridir. BF V o kadar sarmadı mesela beni hem Online hem de hikaye modu olarak.
Doom Eternal da eklenebilir listeye.
O yine attığın yere gidiyor.BOSG peki?Birinci mermi tutmadıysa diğerini ayarlayana kadar ölüyorsun.
Benim 2400 saatim vardı ancak toxic oyuncular yüzünden oyunu 6 ay bırakıp bilgisayara format atınca eski hesabım silindi. Şimdi yeni hesapta oynuyorum.Hocam sizin kaç saatiniz var öyle bir övdünüz ki oynayasım geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.