Doğru, R6'da CS:GO oynar gibi bam güm oynamaya çalıştığında kafanın ortasına vurup oturtuyorlar.CS R6'dan zor mu? Aim daha zor olabilir ama Rainbow stratejik düşünmeyi gerektiriyor.
Doğru, R6'da CS:GO oynar gibi bam güm oynamaya çalıştığında kafanın ortasına vurup oturtuyorlar.CS R6'dan zor mu? Aim daha zor olabilir ama Rainbow stratejik düşünmeyi gerektiriyor.
Hocam R6 oynadım merak etme. 200 küsür saatim var ama stratejik düşünme konusunda haklısınız. Ama Aim olmayınca diğerlerinin bir önemi yok diye düşünüyorum.CS R6'dan zor mu? Aim daha zor olabilir ama Rainbow stratejik düşünmeyi gerektiriyor.
Doğru, en son öyle yapmaya çalıştığımda 6 saniye hayatta kalmıştım.Doğru, R6'da CS:GO oynar gibi bam güm oynamaya çalıştığında kafanın ortasına vurup oturtuyorlar.![]()
Aynen. Örneğin benim Aimim çoğu oyuncuya göre kötüdür ama oyunu stratejik oynayarak birçok kişiyi arkalayabiliyorum.Doğru, R6'da CS:GO oynar gibi bam güm oynamaya çalıştığında kafanın ortasına vurup oturtuyorlar.![]()
Doğru, Aim çok önemli, eğer adam barikatı kırıp girdiğinde oraya bakmıyorsanız ve aim kötüyse öldünüz demektir.Hocam R6 oynadım merak etme. 200 küsür saatim var ama stratejik düşünme konusunda haklısınız. Ama Aim olmayınca diğerlerinin bir önemi yok diye düşünüyorum.
Galiba siz Ela ve Twitch oynamadınız?Hocam R6 oynadım merak etme. 200 küsür saatim var ama stratejik düşünme konusunda haklısınız. Ama Aim olmayınca diğerlerinin bir önemi yok diye düşünüyorum.
Hocam sizin kaç saatiniz var öyle bir övdünüz ki oynayasım geldiDoğru, Aim çok önemli, eğer adam barikatı kırıp girdiğinde oraya bakmıyorsanız ve aim kötüyse öldünüz demektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.