Sizce en iyi Grand Theft Auto oyunu hangisi?

GTA 4 ama GTA 5 i hikaye olarak tam denemedim. Denesem de fikrimin değişeceğini düşünmüyorum. Çünkü GTA 4 ün fizikleri, gerçekçiliği güzel.
 
2-3 YouTuber GTA IV’ü övdükten sonra tam bir balon oldu oyun. Çocukluğumuzda yüzüne bakmadığımız oyunu şimdi yere göğe sığdıramıyorlar.
 
GTA 4'te hikaye dışında çok da fazla bir şey yok. Oynanış sıkıyor bi süre sonra, renk paleti zaten işkence gibi. GTA 4'ü iyi yapan hikayesi, atmosferi ve karakterleri ancak 5'e baktığınızda bunlar zaten varken üstüne bir de renk paletini daha düzgün yapıyor hem de oynanışı eğlenceli hale getiriyor. Yarattıkları etkiyi de göz önünde bulundurursak 5 her türlü önde, hatta SA bile 4'ten daha iyi bence. Bir açık dünya oyununda olması gereken birçok şeye sahip değildi 4.

4 sevenler bence sadece eski olduğu ve iyi hatırlayıp abarttıkları için seviyor.
 
4 sevenler bence sadece eski olduğu ve iyi hatırlayıp abarttıkları için seviyor.
4 sevenler Enis Kirazoğlu video yaptığı için seviyor. Muhtemelen hikayesi güzel diyenler bile bir çok karakterin isimlerini bile hatırlamıyor. Oynanış gerçekçi diyenler muhtemelen oynamadı bile oyunu. Eğlenceli değil, atmosferi o uzunluktaki bir oyun için boğucu, hikayesi GTA oyunlarına göre biraz daha gerçekçi (ki bana göre güzel de değil, sadece diğer GTA oyunlarındaki gibi Area 69'tan Jetpack çalmıyorsun) ve son olarak bir önceki ana oyun olan San Andreas kadar özgür değil.
 
Vice City en keyif verici oyun oldu hep benim için. Sadece oyun olarak değil harita dizaynı ve hikaye çok iyi idi.

Birde scarface sağolsun :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı