KS KS Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 7 Şubat 2023 #31 Mogl dedi: Evet bende 2-3 yapmayı düşündüm çünkü çok seçenek var. Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz
Mogl dedi: Evet bende 2-3 yapmayı düşündüm çünkü çok seçenek var. Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz
5 575412 Decipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 7 Şubat 2023 #32 420957 dedi: Hocam 20 sene önce çıkanları bile dinlediğimizden emin olabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: BONUS Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam sözüm sadece forumdakiler değil. Bu ankete ceza ve sago diyecek kişilerin %75'i ikisini dinlemiyordur.
420957 dedi: Hocam 20 sene önce çıkanları bile dinlediğimizden emin olabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: BONUS Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam sözüm sadece forumdakiler değil. Bu ankete ceza ve sago diyecek kişilerin %75'i ikisini dinlemiyordur.
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.703 Çözümler 2 7 Şubat 2023 #33 Sagopa, Ceza, No.1, Hidra, Gazapizm.
KS KS Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 7 Şubat 2023 #34 Mogl dedi: 1 Saat konu açma sürem dolunca çok daha detaylı yapayım bende bu anketi. Çok az kişi var. Genişletmek için tıkla... Hocam en fazla 20 kişi oluyor
Mogl dedi: 1 Saat konu açma sürem dolunca çok daha detaylı yapayım bende bu anketi. Çok az kişi var. Genişletmek için tıkla... Hocam en fazla 20 kişi oluyor
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #35 Kral ankette bile en üste konmuş zaten.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #36 Revainer dedi: Kral ankette bile en üste konmuş zaten. Genişletmek için tıkla... Sonradan oraya " Imdat" arkadaşı koyuyorlarmış.
Revainer dedi: Kral ankette bile en üste konmuş zaten. Genişletmek için tıkla... Sonradan oraya " Imdat" arkadaşı koyuyorlarmış.
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #37 ChaosBoost dedi: Sonradan oraya " Imdat" arkadaşı koyuyorlarmış. Genişletmek için tıkla... 'Sanatçı' yazılmış başlıkta ama anlamadım garip.
ChaosBoost dedi: Sonradan oraya " Imdat" arkadaşı koyuyorlarmış. Genişletmek için tıkla... 'Sanatçı' yazılmış başlıkta ama anlamadım garip.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #38 Revainer dedi: 'Sanatçı' yazılmış başlıkta ama anlamadım garip. Genişletmek için tıkla... Adı aklıma gelmedi cidden. 2 dakika kafamı boşa çalıştırdım şimdi 3 dakika oldu.
Revainer dedi: 'Sanatçı' yazılmış başlıkta ama anlamadım garip. Genişletmek için tıkla... Adı aklıma gelmedi cidden. 2 dakika kafamı boşa çalıştırdım şimdi 3 dakika oldu.
poe Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 828 7 Şubat 2023 #39 Da poet abi benim nezdimde hem prodüktör hem lyric. Lyrical anlamda ise hayki. Haykinin kaleminin uzerine kalem olsa olsa bir tek Saian olur.
Da poet abi benim nezdimde hem prodüktör hem lyric. Lyrical anlamda ise hayki. Haykinin kaleminin uzerine kalem olsa olsa bir tek Saian olur.
U UnlimitedSoldier Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.433 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #40 Berkay Kiraz dedi: Soruyoruz: Türkçe rap müziğin zirvesinde bulunan kişi kimdir? Genişletmek için tıkla... Eskiden Cartel ve Karakan vardı. Onlar Türkçe rapi başlatan olduğu gibi zirve kişilerdi.
Berkay Kiraz dedi: Soruyoruz: Türkçe rap müziğin zirvesinde bulunan kişi kimdir? Genişletmek için tıkla... Eskiden Cartel ve Karakan vardı. Onlar Türkçe rapi başlatan olduğu gibi zirve kişilerdi.