Sizce Hytale Minecraft'ı geçebilir mi?

watusx

Picopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
2023 gibi çıkması beklenen Hytale sizce Minecraft'ı geçebilir mi? Bana sorarsanız çeşitlilik anlamında Minecraft'ı sollayacak gibi görünüyor ama textureını çok beğenmedim Minecraft'ınki daha sade ve hoş onun dışında bir sürü boss veya dünyaların olması bence oyunun sürekliğini sağlayacak gibi. Eminim arkadaşlarla çok saracak bir oyun gelecek.

Dosya Ekleri

• maxresdefault.jpg
    136,4 KB · Görüntüleme: 186

Hocam oyunun tanıtım videosu varsa falan izlemedim ama hytale Android'deki çakma Minecraft'lara benzemiyor mu

Geçmesinin imkanı yok. Minecraft dünyanın en çok satan oyunu ve korsan kullanımı çok yüksek. Yani başarısını kanıtlanmış bir ürün. Hytale Minecraft’tan esinlenerek yapılıyor bu yüzden çoğu kişinin oynayacağını bile düşünmüyorum. Tek artısı Hypixel’in Hytale’a özel getireceği özel oyun modları olabilir.

Savaş mekanikleri çok güzel ve oyunun hiç bilinmeyecek olması gerçekten ilk oynayışlarda macera açısından çok güzel olur bir anda patlayıp hemen söner.
Minecraft'ı tabii ki de geçemez.

İmkanı yok, piyasada Minecraft dönemi geçti bile.

Hocam oyunun tanıtım videosu varsa falan izlemedim ama hytale Android'deki çakma Minecraft'lara benzemiyor mu

İlk bakışta evet ama oyunun temel mantığını oturttururlarsa ki yapabilirler çünkü Minecraft'ta yıllarını geçirmiş profesyonel bir ekip yapıyor oyunu, gayet iyi bir oyun olacaktır. Texturelar göz yoruyor evet. Minecraft'ın popülerliğini geçemez ama kendisine çok sadık büyük bir kitle elde edebilir ve muhtemelen iki oyunun da kitlesi aynı topluluk tarafından oluşuyor olacak.

Minecraft artık kült bir oyun. Ona benzer oyunların Minecraft'ı geçmesi pek olanaklı değil.

Minecraft artık kalıplaşmış bir oyun olduğundan bu tarz oyunların hepsi Minecraft özentisi olur. Taklitler sadece aslını yüceltir. Minecraft gibi oyun piyasasına yıllarca hüküm sürmüş ve hala da sürmekte olan bir oyunu geçmesinin imkanı yok. Bir süre oyun reklamlar ile patlar ardından da söner.

Geçemez ama en az Valorant ve LoL kadar popüler olur. Sonuçta arkasında Riot Games var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…