Sizce kızdan geldiği söylenen not gerçek mi?

Dayı vallahi fake gibi he gerçekse bir şeye engel olmak istemem ama cidden fake gibi ve yazılar farklı aynı kişi yazmış olamaz 16 personelli mağazada çalışıyorum yazılar dikkatimi çekiyor umursama okuldaki 3IQ çocukların şakası olabilir.

Değil mi hocam ya. Arkadaşlar arasında dalga geçiyoruz zaten bu konuyla ilgili. Gerçekse de zaten öyle bir bilinçte değilim sanki göreceli evlilik yapıyoruz. Tip yok bir şey yok zaten troll yapan bomboş birisi.

Değil mi hocam ya. Arkadaşlar arasında dalga geçiyoruz zaten bu konuyla ilgili. Gerçekse de zaten öyle bir bilinçte değilim sanki göreceli evlilik yapıyoruz. Tip yok bir şey yok zaten troll yapan bomboş birisi.

Kendini hor görme öz güven tipin olmasa bile hayatına sana yarar sağlar ekstra olarak ciddiye alıyorsan da bunu okulda belli etme çok klasiktir ama her şeyin ilacı zaman.

Yazısı güzelmiş bu yüzden yazanın troll erkek olacağını düşünmüyorum.

"Lütfen" kısmındaki harflerin estetiği bağırıyor zaten. Yok eğer onu bir erkek yazdıysa bile ben yine adam, madam dinlemez yürürdüm. Etkileyici.

Kendini hor görme öz güven tipin olmasa bile hayatına sana yarar sağlar ekstra olarak ciddiye alıyorsan da bunu okulda belli etme çok klasiktir ama her şeyin ilacı zaman.
Doğru diyorsunuz hocam. Zaten bir kaç hafta sonra spora başlayacağım belki düzeltirim tipi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…