@Emma Stone, hey sen. Ben seviyorum bir kere tamam mı? Beni sever de döver de kocam!
EvzAhCVXMAsGMMN.jpg
 
Tip. Genelde kişiliğe önem vermeyip, tipe önem veriyorlar. Ama sonuç kötü bitiyor. Buradan anlayacağınız ders: Sevdiğiniz kişi ne kadar güzel olursa olsun, karakteri beş para etmezse o kişiyi unutun.
 
Maddi durum bazı kızlar için geçerli fakat tip her kızın baktığı bir durum. Keza giyim tarzı falan da bunların etkeninde hangi yaş grubu içinde sorduğunuzu bilmek gerekiyor ama. Kimi yaş grubu dinlediği müziğe göre falan da konuşuyor kimisi kendini iyi hissettirene yeşil ışık yakıyor bunu bilemeyiz. Fakat tip, para, konuşma, damarlı kol, kemikli yüz gibi şeyler her yaş grubunda dikkat ediliyor.
 
Doğruları konuşuyoruz, bir yargıya sokmuyoruz.

Hadi bunları kız kardeşin, annen, kız kuzenlerin için de söyle? Doğrular bunlar ise tahminimce gün boyunca LoL'de Yasuo spamlayan bilgisayar başından kalkmayıp yüz yüze konuşmayı bilmeyen biri olman lazım. Başka açıklaması olduğunu düşünüyorum.
 
@356463, birincisi bilgisayar oyunu oynamıyorum. İkincisi ben her zaman doğruları söyleme tarafında oldum, beni bilen biliyor zaten. Ama anladığım kadarıyla hemen laf çarpıtma peşindesiniz. Konunun kilitlenmemesi için sizinle tartışmaya girmiyorum. Ignored.
 
@KenshiPochita, doğru hocam. Kızlar ne anlar müzikten yahu? Bir Capital Bra ya da Ufo dinleseler diyecekleri şey şudur:
Bizimkiler K-Pop dinliyor ve popüler kültürün kölesi. Genelde belalı tipleri önemsiyorlar he tabii bide ''hawli'' olacak. Kıza paul walker gösteriyorum yakışıklı diye. Kız bana V,Jimin falan gösteriyor.
 

Geri
Yukarı