Sizce LGS bahsedildiği kadar önemli mi?

Meslek lisesine giden adamın hedefleri farklıdır zaten. Başarı kime göre neye göre?
Meslek lisesine gitmekle meslek lisesine "kalmak" arasında fark var ama maalesef ki. Ben de isterdim teknik eleman yetiştiren meslek liseleri olmasını ama, -bazı istisnalar hariç- büyük bir çoğunluğunun durumu ortada. Kişinin hedefleri ön plana çıkıyor böyle bir durumda da.
 
Haftaya hafta sonu bu sınava gireceğim, aslına bakarsan evet önemli ama sistemin sorunu şurada. Ben tarihte başarılıyım ama matematiği tam olan ile aynı sınava giriyorum ve eleniyorum, bu benim hayatımı kaydırıyor. 8 senenin 3 saate sığdırılmasıda mantıksız geliyor benim için.
 
Tabii LGS önemli bir sınav ancak ben halk arasında çok daha fazla abartıldığını düşünüyorum. Sizce de öyle mi?

5 gün sonra LGS'ye giriyorum çalışmadım Allah LGS'yi yapanın belasını versin; adil mi kardeşim yurtdışındaki çocuklarla bizim eğitim sistemi aynı mı? Yeter ben çok sıkıodım insanlar, sosyal çevren hepsi dersle şekilleniyor ben yapamıyorum yapanla yapamayanları aynı kefeye koyuyolar daha 14 yasındayım dert ettiğim şeye bak YKS yaklaşınca ne halt yiyeceğim bunaldım mesela her karlı, güzel meslekler sayısalla oluyor adil mi sence ben yapamıyorum sayısalı beceremiyorum ama sayısal önemli tamam biliyorum matematik çookkk önemli bir şey hayatın her yerinde var ama olmuyor yapamayan yapamıuor işte bıktım.
 

Geri
Yukarı