Sizce masaüstüm temiz mi?

Üstad günlük hayatta masanın sadece sol tarafını kullanmıyoruz, bence ayrım yap belgeler yukarda oyunlar sağda uygulamalar solda gibi. Daha düzenli ve kullanışlı olur.

Kısayolları vs klasörlere koymak zaman kaybından başka bir şey değil adı üstünde masaüstü.

Hocam daha önce öyle kullanıyordum. 20 tane oyun var ekranı kapliyorlar. 😀 Bende sevmiyorum. Çocukken bilgisayarimi bu şekilde kullanırdım , alışkanlık oldu :)

Eki Görüntüle 1815422

Masaüstüm nasıl görünüyor arkadaşlar?

Hocam kısayolları sağa sola ve üste dizerek hoş simetrik bir görüntü alabilirsiniz. Bu dizilimi de kategoriler halinde yapabilirsiniz. Örneğin, Office uygulamaları gibi görece hafif yazılımları sağ tarafa, (isterseniz OBS veya Kaspersky vb. uygulamaları da atabilirsiniz) oyun türevlerini sağ tarafa ve Adobe uygulamaları gibi daha büyük çaplı yazılımları üst tarafa. Tabii verdiğim örnekte pek bakmadım kısayollara detaylı ayrıştırma işini siz halledersiniz keyfinizce. Eskiden böyle kullanırdım masaüstümü hoş bir görüntü oluyor.

Edit: Şu anki masaüstü düzenimi de ekledim. Bunlar dışında hızlı erişmek istediğim uygulamarı da başlangıca sabitliyorum fakat sizin bu kadar yapmanıza gerek yok tabii ki. Benim için alışkanlık oldu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_15.png
    Screenshot_15.png
    2 MB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_16.png
    Screenshot_16.png
    161,7 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Sadece kendi fikrimi söyledim sana batan ne burada? Windows'un arama kısmından haberi olmayanlar var galiba.
Siz istediğiniz gibi gidip AtlasOS düzeni yapabilirsiniz. Ama kısayolların bir amacı var Windows aramayı sürekli neden kullansın adam?

Hocam kısayolları sağa sola ve üste dizerek hoş simetrik bir görüntü alabilirsiniz. Bu dizilimi de kategoriler halinde yapabilirsiniz. Örneğin, Office uygulamaları gibi görece hafif yazılımları sağ tarafa, (isterseniz OBS veya Kaspersky vb. uygulamaları da atabilirsiniz) oyun türevlerini sağ tarafa ve Adobe uygulamaları gibi daha büyük çaplı yazılımları üst tarafa. Tabii verdiğim örnekte pek bakmadım kısayollara detaylı ayrıştırma işini siz halledersiniz keyfinizce. Eskiden böyle kullanırdım masaüstümü hoş bir görüntü oluyor.

Edit: Şu anki masaüstü düzenimi de ekledim. Bunlar dışında hızlı erişmek istediğim uygulamarı da başlangıca sabitliyorum fakat sizin bu kadar yapmanıza gerek yok tabii ki. Benim için alışkanlık oldu.
Hocam sizin ana menü çok şık duruyor ama programları o karadeliğin (karadelik mi emin değilim) içine çekiliyor gibi yapsanız süper olabilir. Ama şuan bile şık ve hoş duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı