Sizce NetSpeed'e geçmeli miyim? Ne kadar hız alırım?

Husey1ND

Hectopat
Uzuun bir süredir Türk Telekom kullanıyorum.
20Mbps'ye kadar hız sunan paketi kullanıyorum.
Uploaddan dolayı Telekom'dan ayrılmayı düşünüyorum, sözleşme Nisan'da bitiyor.
TürkNet ve Millenicom sitelerinden altyapımı sorguladığımda 75Mbps, 79Mbps gibi değerler görüyorum fakat modemimin(Huawei HG630A) arayüzünde daha düşük hat değerleri görüyorum. Sizce ne kadar hız alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hat modu ADSL olduğu için en fazla 16 Mbps'e kadar hız görmeniz gayet normal. Modem destekli ise VDSL hat modunda tüm değerleri gösterecektir.

Netspeed ve TurkNet'i tavsiye etmem. Uzun süre TurkNet kullandım, yaptıkları hataları yazmakla bitmez. Netspeed zaten bölge bölge paket kaybı sorunu var.

Ne tavsiye edersiniz?

Bende uzun Superonline kullanıyorum turk telekom'a geçmek istiyorum vdsl 50mbps'e kadar olan.
Tavsiye edermisin ?

Superonline altyapımla ilgili bilgim yok, yan sokaktaki arkadaşım 24 alabiliyomuş. Uploaddan dolayı Turk telekomla sözleşmeyi uzatmak istemiyorum

Hepsi Türk Telekomun altyapısını kullanacağından fark eden bir şey yok ama eğer fiber varsa Milllenicom kullanmanı öneririm.

Uygulamadan baktım. Fibernet 20mbpsye kadar paketini kullanıyormuşum. Millenicoma bakıcam.

Fibernet yazıyor diye fiber almıyorsunuz yalnız. Fibernet sadece paketin ismi. Daireye veya eve kadar gelen bir fiber kablo görmüyorsanız fiber yoktur.

Türknet ile ttnet altyapısı kullanarak 75 down kadar hız alabilirsiniz. 1 Ay bedava kodu "NYF17YQ71SYJ" kullanarak abone olurken söylemeniz yeterli. 100 down 4 up paketini 85 TL alabilirsiniz.

Netspeed 24 mbps fiber kullanıyorum. Hiçbir şekilde hız düşüşü, internet kesilmesi vb. durumları yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…