fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #1 Süper güçlerden bahsetmiyorum, normal insani özelliklerden bahsediyorum. Ben fazla fazla yenilmesine rağmen kilo almamayı, yani hızlı bir metabolizmaya sahip olmayı isterdim.
Süper güçlerden bahsetmiyorum, normal insani özelliklerden bahsediyorum. Ben fazla fazla yenilmesine rağmen kilo almamayı, yani hızlı bir metabolizmaya sahip olmayı isterdim.
4 420957 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.719 Çözümler 11 16 Şubat 2024 #2 Daha konuşkan olmayı tanımadığım insanlarla bile sohbet kurabilen tiplerden olmayı isterdim. İş hayatında da çok işe yarar bir özellik ama bende yok.
Daha konuşkan olmayı tanımadığım insanlarla bile sohbet kurabilen tiplerden olmayı isterdim. İş hayatında da çok işe yarar bir özellik ama bende yok.
7 721851 Picopat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 421 16 Şubat 2024 #3 Sağlıklı gözler tümörsüz beyin ve hızlı metabolizma. edit ; herkes üzgün attı üzüldüm bende şimdi sıkıntı yok şuan aldırdım sıkıntı yaratmıyor artık. ama baştan olmasaydı daha iyidi uğraşmazdım anlamında.
Sağlıklı gözler tümörsüz beyin ve hızlı metabolizma. edit ; herkes üzgün attı üzüldüm bende şimdi sıkıntı yok şuan aldırdım sıkıntı yaratmıyor artık. ama baştan olmasaydı daha iyidi uğraşmazdım anlamında.
shicevold Centipat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #4 Alerjisiz bir hayat
K KeRoRuSh Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #5 Hızlı metabolizma, sağlıklı gözler ve çalışkan olma.
L laifodes Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 415 Çözümler 2 16 Şubat 2024 #6 Sesimin güzel olmasını isterdim.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 16 Şubat 2024 #7 Kendimi seviyorum. O sebeple zor soru. Muhtemelen daha çok dil bilmek isterdim.
beratt0e Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #8 fermaNga dedi: Süper güçlerden bahsetmiyorum, normal insani özelliklerden bahsediyorum. Ben fazla fazla yenilmesine rağmen kilo almamayı, yani hızlı bir metabolizmaya sahip olmayı isterdim. Genişletmek için tıkla... daha iyi çene hattı
fermaNga dedi: Süper güçlerden bahsetmiyorum, normal insani özelliklerden bahsediyorum. Ben fazla fazla yenilmesine rağmen kilo almamayı, yani hızlı bir metabolizmaya sahip olmayı isterdim. Genişletmek için tıkla... daha iyi çene hattı
7 721851 Picopat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 421 16 Şubat 2024 #9 erme dedi: Kendimi seviyorum. O sebeple zor soru. Muhtemelen daha çok dil bilmek isterdim. Genişletmek için tıkla... İyi haber. keşke olsaydı demenize gerek yok çünkü doğuştan gelmiyor. Öğrenmekte serbestsiniz hiç bir engelleyici unsur yok 0.
erme dedi: Kendimi seviyorum. O sebeple zor soru. Muhtemelen daha çok dil bilmek isterdim. Genişletmek için tıkla... İyi haber. keşke olsaydı demenize gerek yok çünkü doğuştan gelmiyor. Öğrenmekte serbestsiniz hiç bir engelleyici unsur yok 0.
shicevold Centipat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #10 fermaNga dedi: Süper güçlerden bahsetmiyorum, normal insani özelliklerden bahsediyorum. Ben fazla fazla yenilmesine rağmen kilo almamayı, yani hızlı bir metabolizmaya sahip olmayı isterdim. Genişletmek için tıkla... Bende bütün kalori yağlarım karın kısmına gidiyor
fermaNga dedi: Süper güçlerden bahsetmiyorum, normal insani özelliklerden bahsediyorum. Ben fazla fazla yenilmesine rağmen kilo almamayı, yani hızlı bir metabolizmaya sahip olmayı isterdim. Genişletmek için tıkla... Bende bütün kalori yağlarım karın kısmına gidiyor