SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 3 Nisan 2021 #41 AyarsıZZ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videonun kapağına resmi konulmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ironi olsun diye attım. Garip bir şekilde DuckDuckGo içinde o resmi göremedim.
AyarsıZZ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videonun kapağına resmi konulmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ironi olsun diye attım. Garip bir şekilde DuckDuckGo içinde o resmi göremedim.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #42 Gingka Hagane dedi: Bulaşabilir hocam. Tabi gerçek bir müslümana bulaşamaz. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz doğru ama sadece bize bir anlık görünürler diye biliyorum. Yoksa onlar bize, bizde onlara görünmeyiz.
Gingka Hagane dedi: Bulaşabilir hocam. Tabi gerçek bir müslümana bulaşamaz. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz doğru ama sadece bize bir anlık görünürler diye biliyorum. Yoksa onlar bize, bizde onlara görünmeyiz.
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 3 Nisan 2021 #43 SSDKullaniyorum dedi: Hocam ben ironi olsun diye attım. Garip bir şekilde DuckDuckGo içinde o resmi göremedim. Genişletmek için tıkla... Benim attığım daha korkunç.
SSDKullaniyorum dedi: Hocam ben ironi olsun diye attım. Garip bir şekilde DuckDuckGo içinde o resmi göremedim. Genişletmek için tıkla... Benim attığım daha korkunç.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #44 Gojira dedi: Şeriat. Daha doğrusu bir dine bağlı yönetilerek, özgürlüğümün kısıtlanması. Genişletmek için tıkla... Şeriat gelmeyecek zaten, korkmana gerek yok. Ayrıca şeriat senin iyiliğin için kısıtlıyor.
Gojira dedi: Şeriat. Daha doğrusu bir dine bağlı yönetilerek, özgürlüğümün kısıtlanması. Genişletmek için tıkla... Şeriat gelmeyecek zaten, korkmana gerek yok. Ayrıca şeriat senin iyiliğin için kısıtlıyor.
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 3 Nisan 2021 #45 Arthur_Callahan dedi: Şeriat gelmeyecek zaten, korkmana gerek yok. Ayrıca şeriat senin iyiliğin için kısıtlıyor. Genişletmek için tıkla... Dinden çıkmanın cezası neydi?
Arthur_Callahan dedi: Şeriat gelmeyecek zaten, korkmana gerek yok. Ayrıca şeriat senin iyiliğin için kısıtlıyor. Genişletmek için tıkla... Dinden çıkmanın cezası neydi?
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #46 ArchBtw dedi: Dinden çıkmanın cezası neydi? Genişletmek için tıkla... Öyle bir ceza yok. Senin o beynindeki Suudi Arabistan şeriatı.
ArchBtw dedi: Dinden çıkmanın cezası neydi? Genişletmek için tıkla... Öyle bir ceza yok. Senin o beynindeki Suudi Arabistan şeriatı.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #47 Kainny dedi: Hocam "bakkalpro" isimli hesabınızda açmıyacakmıydınız bu konuları? Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu konuları açmayacakdım. "Bakkalpro" ismini troll amaçlı açabilirim. Sonuçta troll insanlar fazla ilgi görüyor. O konuda öyle dedim.
Kainny dedi: Hocam "bakkalpro" isimli hesabınızda açmıyacakmıydınız bu konuları? Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu konuları açmayacakdım. "Bakkalpro" ismini troll amaçlı açabilirim. Sonuçta troll insanlar fazla ilgi görüyor. O konuda öyle dedim.
PabIo Escobar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 1.528 Çözümler 4 3 Nisan 2021 #48 Dehşet ve kötü bir hayat sürmek.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.077 Makaleler 6 Çözümler 54 3 Nisan 2021 #50 Ben de insanım. Korkuyorum ama bazı olacak şeylerin önüne geçemezsiniz Sağlığımın birden kaybolmasından korkuyorum...
Ben de insanım. Korkuyorum ama bazı olacak şeylerin önüne geçemezsiniz Sağlığımın birden kaybolmasından korkuyorum...