Sızıntı: PS5 özel oyunu Returnal DLSS ve FSR desteği ile PC'ye geliyor

Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
13.745
Makaleler
2
Çözümler
89
Yer
Ankara



Sony'nin en dandik özel oyunlarından olabilir belki de. Hiç heyecanlandırmadı fakat meraklısı için iyi haber.
Not: Ne zaman çıkacağı belli değil sadece grafik ayarlarının fotoğrafları sızmış gördüğüm kadarıyla.
 
Geleceğini düşünmüyorum gelse bile 2024 en erken tarih olur bence.
 
Geleceğini düşünmüyorum gelse bile 2024 en erken tarih olur bence.

Hocam 2024 mü? Biraz fazla uçmuşsunuz ya hoş ragnorok değil bu oyun "tutmamış" bir oyun ve en fazla aralıkta gelir maximun.
 
@NNUE @goldmanck PC için grafik ayarları hatta DLSS ve FSR gibi desteklediği teknolojiler sızmış bir oyundan bahsediyoruz. Optimizasyonda batırmazsa 2022'de bile çıkabilir fakat bu sene PC'ye God of War, Spider-Man Remastered, Uncharted 4 ve Lost Legacy, Sackboy, Spider-Man Miles Morales gibi oyunları çıkardılar. Bu oyun ya Aralık ya da 2023 Q1'de çıkar.
 
@NNUE @goldmanck PC için grafik ayarları hatta DLSS ve FSR gibi desteklediği teknolojiler sızmış bir oyundan bahsediyoruz. Optimizasyonda batırmazsa 2022'de bile çıkabilir fakat bu sene PC'ye God of War, Spider-Man Remastered, Uncharted 4 ve Lost legacy, sackboy, Spider-Man Miles Morales gibi oyunları çıkardılar. Bu oyun ya aralık ya da 2023 Q1'de çıkar.

Muhtemelen bir sonra ki oyunumuz The Last of Us part 1 olacak.
 
Muhtemelen bir sonra ki oyunumuz The Last of Us part 1 olacak.
Last of Us Part 1 2023 hatta diziyle aynı anda çıkacaktır diye düşünüyorum ben. Diziden 1 ay önce çıkarıp diziye daha fazla izleyici çekebilirler veya tam tersi önce diziyi çıkarıp PC tarafında daha fazla oyuncu çekebilirler.
 
Şu oyunu hiç oynamadım ama nedense al benisi de yok gibi nedense. Bu arada söylediniz doğruysa konsola çok bir özel oyun kalmadı. Hedef Tsushima 2023.
 
Sony zaten bir sürü oyununu getireceğini duyurdu Uncharted Last of Us Spider-Man Miles Morales. O yüzden yakın dönemde getirmez demiştim
 

Yeni konular

Geri
Yukarı