2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 8 Kasım 2022 #11 Bizde o yollardan geçtik. Kendini özel sanma, mühenislik okuyunca tony stark yapmıyorlar.
Y yanlızadam Femtopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #12 Techno34 dedi: Sebepsiz yere koku alıyor musun? Örneğin, gece yataktayken bir anda yemek kokusu, sigara kokusu gibi. Genişletmek için tıkla... Yok hayır arada burnum tıkandığında burnum acıyor o da arada bir. 264523 dedi: Bizde o yollardan geçtik. Kendini özel sanma, mühenislik okuyunca tony stark yapmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Yani sizdemi benim gibi büyük bir adam olacağınızı düşündünüz?
Techno34 dedi: Sebepsiz yere koku alıyor musun? Örneğin, gece yataktayken bir anda yemek kokusu, sigara kokusu gibi. Genişletmek için tıkla... Yok hayır arada burnum tıkandığında burnum acıyor o da arada bir. 264523 dedi: Bizde o yollardan geçtik. Kendini özel sanma, mühenislik okuyunca tony stark yapmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Yani sizdemi benim gibi büyük bir adam olacağınızı düşündünüz?
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 8 Kasım 2022 #13 yanlızadam dedi: Hayır. İntihar düşüncesi veya izlenme veya öldürüome vb şeyleri hiç düşünmedim. Genişletmek için tıkla... Tamam değilsin.
yanlızadam dedi: Hayır. İntihar düşüncesi veya izlenme veya öldürüome vb şeyleri hiç düşünmedim. Genişletmek için tıkla... Tamam değilsin.
T Techno34 Decipat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.338 Makaleler 4 Çözümler 1 8 Kasım 2022 #14 yanlızadam dedi: Yok hayır arada burnum tıkandığında burnum acıyor o da arada bir. Yani sizdemi benim gibi büyük bir adam olacağınızı düşündünüz? Genişletmek için tıkla... Siz şizofreni değilsiniz. Böyle düşünmeniz ve kendinizi özel hissetmeniz normal yaşınız gerçek yaşınızı söyler misiniz?
yanlızadam dedi: Yok hayır arada burnum tıkandığında burnum acıyor o da arada bir. Yani sizdemi benim gibi büyük bir adam olacağınızı düşündünüz? Genişletmek için tıkla... Siz şizofreni değilsiniz. Böyle düşünmeniz ve kendinizi özel hissetmeniz normal yaşınız gerçek yaşınızı söyler misiniz?
Y yanlızadam Femtopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #15 phan metal dedi: Bilimsel sebeplerden ötürü nasıl inanıyorsun? Sicim teorisi mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Techno34 dedi: Siz şizofreni değilsiniz. Böyle düşünmeniz ve kendinizi özel hissetmeniz normal yaşınız gerçek yaşınızı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... 16 yaşındayım.
phan metal dedi: Bilimsel sebeplerden ötürü nasıl inanıyorsun? Sicim teorisi mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Techno34 dedi: Siz şizofreni değilsiniz. Böyle düşünmeniz ve kendinizi özel hissetmeniz normal yaşınız gerçek yaşınızı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... 16 yaşındayım.
T Techno34 Decipat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.338 Makaleler 4 Çözümler 1 8 Kasım 2022 #16 yanlızadam dedi: Evet. 16 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Gayet normal o yaşlarda bende kendimi özel ve benzersiz hissediyordum, kendimi diğerlerinden farklı görüyordum. Zamanla gerçekler duvar gibi karşıma çıkınca anladım sizde anlarsınız.
yanlızadam dedi: Evet. 16 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Gayet normal o yaşlarda bende kendimi özel ve benzersiz hissediyordum, kendimi diğerlerinden farklı görüyordum. Zamanla gerçekler duvar gibi karşıma çıkınca anladım sizde anlarsınız.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 8 Kasım 2022 #17 yanlızadam dedi: Yok hayır arada burnum tıkandığında burnum acıyor o da arada bir. Yani sizdemi benim gibi büyük bir adam olacağınızı düşündünüz? Genişletmek için tıkla... Herkes kendini özel sanıyor, ben de dahil. Konuştuğum kim varsa da bunu direkt söylemesede tavırlarından anlıyorum. Kendini özel hissetmeyen yoktur.
yanlızadam dedi: Yok hayır arada burnum tıkandığında burnum acıyor o da arada bir. Yani sizdemi benim gibi büyük bir adam olacağınızı düşündünüz? Genişletmek için tıkla... Herkes kendini özel sanıyor, ben de dahil. Konuştuğum kim varsa da bunu direkt söylemesede tavırlarından anlıyorum. Kendini özel hissetmeyen yoktur.
P phan metal Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.200 Çözümler 5 8 Kasım 2022 #18 yanlızadam dedi: Evet. 16 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Sicim teorisinin destekleyen hiç bir şey yok. Kuyuya taş atma hikayesi işte.
yanlızadam dedi: Evet. 16 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Sicim teorisinin destekleyen hiç bir şey yok. Kuyuya taş atma hikayesi işte.
Y yanlızadam Femtopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #19 phan metal dedi: Sicim teorisinin destekleyen hiç bir şey yok. Kuyuya taş atma hikayesi işte. Genişletmek için tıkla... Foton deneyi peki.
phan metal dedi: Sicim teorisinin destekleyen hiç bir şey yok. Kuyuya taş atma hikayesi işte. Genişletmek için tıkla... Foton deneyi peki.
I ILBOZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #20 Tamamen herkes gibi normal düşünen bir insansın. Bir farkın yok. Bu tarz bir hastalığa sahip olabileceğin kanısına nerden vardın?
Tamamen herkes gibi normal düşünen bir insansın. Bir farkın yok. Bu tarz bir hastalığa sahip olabileceğin kanısına nerden vardın?