Sketchup'da Kaliteli Çizimler Nasıl Yapılır?

BayRamiz06

Hectopat
Daha fazla  
Sketchup'ta kaliteli çizimler yapılır mı? Bir de ücretsiz Texturler nereden bulurum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ramiz bak şimdi ücretsiz textureları bilmem ama sketchup vs. programları oyunumda kullanabilirmyim demo sürümlerini alamam çünkü orjinali. Telif falan yermiyim

Yeteneğinize bağlı olarak değişen bir cevaptır. Ayrıca diğer soru sahibi arkadaş; ücretsiz olarak piyasaya sürülen ürünlerde yarattığınız projeler size ait olduğu süreç boyunca telif falan yemezsiniz. Özgün ve orjinal olunuz, kimse bir şey yapamaz.

Reklama giriyor mu bilemiyorum ama CGPeers Beta 2 Build 723423 32bit genel olarak "CG Artist" adlandırılan insanların bir çok içeriklere ulaşabildiği kaynakları barındırıyor. Üyelik ayın ilk 15 günüydü hala öyle mi bilmiyorum dene istersen. Bir diğer konu kaplama kalitesiyle modellemenin hiçbir alakası yok. SU'nun ara yüzü çok basittir ama daha farklı pluginler kurulup 3DS Max benzeri bir programa dönüşebiliyor. Render işlemi için V-Ray veya farklı motorlar kullanabilirsin o işler içinde ücretli ücretsiz eğitim setleri bulunuyor piyasada. Sana tavsiyem ücretsiz eğitimlerle kendini geliştirmen yetenek olayı değil yani pratik olayı. Yetenek doğuştan gelmiyor çalışılarak edinilebiliyor. Programı öğrenmek süreç işidir ama sabredersen öğrenebilirsin. Bu arada mesleki olarak mı öğrenmek istiyorsun yoksa heves mi ettin?

3ds max, Maya, Blender vb. yazılımlar ile de yapabilirsin bunu. Sketchup bu iş için uygun bir yazılım değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…