Skinny fat olmaktan nasıl kurtulunur?

kullanıcı342

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iyi günler hepinize. 181 boyunda 73 kiloyum ve yaklaşık 4 aydır spor yapıyorum. 89 kilodan 73 kiloya düştüm ancak galiba skinny fat oldum çünkü 73 kilo olmama rağmen hala göbekli ve yağlı gözüküyorum bacak kısmı özellikle. Sizce skinny fat miyim ve bundan kurtulmak için ne yapmalıyım?

Kas kütlesi arttırmak, kalan yağdan arınmak için Hiit antrenman ve kardiyolar yeterli olur. Ek olarak yediğiniz yiyeceklere dikkat edin, kalori hesabı yapın. Mümkünse kilonuzla 2000 kalori almak mümkün ise, bunun altı almamaya çalışın. Altı aldığınız vakit yine yağlanırsınız bu sefer vücut acı çeker boşu boşuna. Ben ve tanıdığım çoğu kişi 1500-1300 kalori beslenmeye çalışmıştık bu cidden kötü bir şey. 2000'de sabit kalmak veyahut az üstü çıkmak lazım. Salon hocaları bile 1500 aldığımızda bize laf ediyorlardı.

Ben kas kutlemi arttırıp hacim kazanarak kurtulmuştum skinny fat durumundan, ağırlık antrenmanı yapıp yeteri kadar protein yemek yeterli olur.

Hocam ne kadar kalori fazlası veriyordunuz?

Kas kütlesi arttırmak, kalan yağdan arınmak için Hiit antrenman ve kardiyorlar yeterli olur. Ek olarak yediğiniz yiyeceklere dikkat edin, kalori hesabı yapın. Mümkünse kilonuzla 2000 kalori almak mümkün ise, bunun altı almamaya çalışın. Altı aldığınız vakit yine yağlanırsınız bu sefer vücut acı çeker boşu boşuna. Ben ve tanıdığım çoğu kişi 1500-1300 kalori beslenmeye çalışmıştık bu cidden kötü bir şey. 2000'de sabit kalmak veyahut az üstü çıkmak lazım. Salon hocaları bile 1500 aldığımızda bize laf ediyorlardı.

Hocam kalori ihtiyacım 2600. Tam olarak 2600 almamı mı öneriyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı