Skoda SuperB Laurin&Klement Crystal vs. Volkswagen Passat 2.0 TDI 4x4 Elegance

Hocam Mercedes-Benz viano nerede Skoda superB veya Passat nerede çok farklı boyutta arabalar.
Uzunlukları aynı ama Mercedes Viano daha geniş yüksek 3 adet cam tavan arkalarda masalı koltuklar ve havalı süspansiyon ile gerçekten çok iyi bir araç. Arabanın büyük olduğuna bakmayın Smart Fortwo kadar iyi bir dönüş açısı vardır yani 1 2 kere direksiyon çevirirseniz çoğu yere park edersiniz.
 
Uzunlukları aynı ama Mercedes viano daha geniş yüksek 3 adet cam tavan arkalarda masalı koltuklar ve havalı süspansiyon ile gerçekten çok iyi bir araç. Arabanın büyük olduğuna bakmayın Smart fortwo kadar iyi bir dönüş açısı vardır yani 1 2 kere direksiyon çevirirseniz çoğu yere park edersiniz.

Hocam biri van biri sedan neden bahsediyorsunuz Allah aşkına.
 
Nasıl yani? Birçok C ve D segment araçtan daha iyi manevra ve dönüş kabiliyeti var. Yani bir sedan olamayacak kadar minibüs ama bir minibüs olamayacak kadar otomobil.

Hocam sizin arabanız ne?
Passat balonu yerine SuperB daha iyi bir seçenek.

Hocam ikisi de neredeyse aynı araba bence bu düşünceden çıkmalısınız kendi arabam diye demiyorum ama gerçekten konfor vs. olarak güzel bir araba.
 
Burada SuperB iyi diyenler neye göre iyi demiş? Kaç kere bindiler? YouTube’daki inceleme videolarından veya demişler/söylemişlere bakarak mı? Dolu paket ve 4x4 Passat hele her açıdan daha iyi. Aynı durum Leon-Golf, Octavia-Jetta meselesinde de var. MK4 Focus’un (C segmenti) ses yalıtımı bile SuperB seviyesinde. Yani önce VW gelir sonra Skoda ve Seat gelir.
Not: Bahsini geçirdiğim araçların hepsine bindim.
 
Burada SuperB iyi diyenler neye göre iyi demiş? Kaç kere bindiler? YouTube'daki inceleme videolarından veya demişler/söylemişlere bakarak mı? Dolu paket ve 4x4 Passat hele her açıdan daha iyi. Aynı durum leon-golf, octavia-jetta meselesinde de var. MK4 Focus'un (C segmenti) ses yalıtımı bile SuperB seviyesinde. Yani önce vw gelir sonra Skoda ve Seat gelir.
Not: Bahsini geçirdiğim araçların hepsine bindim.

Hocam zaten Seat Skoda vs. hepsi VW'nin altyapısından çıkma arabalar SuperB bana kalırsa yol tutuşu ve ses yalıtımı olarak çok daha zayıf Passat'tan.
 

Geri
Yukarı