Skyjet Re Van alınır mı?

MümtazBey

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
 Gigabyte A520M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX anakart.
 AMD Ryzen 5 5600X 3.70 GHz alt çekirdek işlemcisi.
 Sapphire Radeon RX 6800 Gaming 11305-02-20G 256 bit GDDR6 16 GB ekran kartı.
 Corsair 32GB (2x16GB) 3600MHZ DDR4 Ram (CMK32GX4M2D3600C18)
 Kingston NV2 3500MB/2100MBS NVMe PCİE M.2 SSD SNV2S/1000G 1TB SSD DİSK.
 Seagate Ironwolf Nas HDD 4 TB 3.5" 5400RPM 256MB Cache Sata 3 (ST4000VN006) Sabit Disk
 FSP GSM Hydro Pro HGS-650M 650W 80+ al
Merhaba, 35 yaşında bir erkeğim. Skyjet re Van almak istiyorum. Bulunduğum ilin 5 ilçesinde de bayii ve servis ağı var. Maddi durumum daha iyisini almamı engelliyor. Açıkçası benim çok hoşuma gitti. 7 kişiye gösterdim. Bu şekilde; "bu olmaz, gülerler sana, kendini rezil edersin, reklam olursun millete, başka bir şey al, esnaf değilsin, kartoncu musun?" gibi geri dönüşler aldım. İşe gidip gelirken (yaklaşık 2 km) ufak tefek işlerimi halletmek için kullanacağım. Belki aldıktan sonra arka tarafını kapattırırım. Kredi kartıyla vade farksız satışı yapıldığı için bana çok cazip geldi. Sadece kredi kartıyla alabilirim. Düşünceleriniz nedir? Teşekkür ederim.

Satış sayfası: Skyjet Re Van

Dosya Ekleri

• re-van-20251110-160235-1.png
    824,6 KB · Görüntüleme: 4
"bu olmaz, gülerler sana, kendini rezil edersin, reklam olursun millete, başka bir şey al, esnaf değilsin, kartoncu musun?"
Selamlar, ilk öncelikle şunu söyleyen adamın bir daha yüzüne bakmamanız lazım. Kim neye gülsün? gülecek bir şey mi var? kendi maddi durumunuzun yettiği, çok mutlu olabileceğiniz bir şeyi alacaksınız. Direkt böyle şeyleri düşünmeden alın.
Bende de fotoğrafını bıraktığım scooter var. Biri gelip de bana, benim ürünüme laf edemez. Bütçem ona yetmiş olabilir fakat şununla yaşadığım son 4 ayı, ben hiçbir şeyle yaşamadım, bu kadar zevk almadım.
Sizde düşünmeden alın.

Dosya Ekleri

• images.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 2
Fiyatı ne ki onun? Belki daha iyi bir şey bakarız. A2-A1 ehliyetiniz bulunuyor mu?

130 bin TL'ymiş. Bir motosiklet alsanız çok daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…