Skype resimler nereye kaydoluyor?

whisper21

Hectopat
Katılım
22 Eylül 2020
Mesajlar
323
Skype PC de karşıdan gelen resimlerin olduğu dosyayı bulamıyorum. Telefonumda da kullanıyorum. Karşı tarafın yolladığı resimler Skype galerisi haricinde nereye kaydoluyor PC ve telefonda Skype dosyası yok. Instagram Facebook gibi bir dosyası var mı kaydettiği dosyalarda?

Onun dışında telefonda kaydolduğumuzda hiçbir ayarı ellemezsek karşı taraf numaramızı görür mü?
 
Karışdan gelen resimler kayıt olmaz. Siz konuştuğunuz kişinin profiline girip, oradan meyda üzerinden resimi kayıt edin dediğiniz zaman kayıt olur. Kayıt olduğu yer ise cihazınızın dosyalarim kısmında, Pictures bölümünde olur. Siz bu işlemi yapmadığınız sürece kayıt olmaz. Telefon üzerinizden olsanız da gizli profil yaparsanız, sadece kayıt ettiğiniz kişiler görebilir. Onun dışında kayıt etmediğiniz kişiler göremez.
 
Karışdan gelen resimler kayıt olmaz. Siz konuştuğunuz kişinin profiline girip, oradan meyda üzerinden resimi kayıt edin dediğiniz zaman kayıt olur. Kayıt olduğu yer ise cihazınızın dosyalarim kısmında, pictures bölümünde olur. Siz bu işlemi yapmadığınız sürece kayıt olmaz. Telefon üzerinizden olsanız da gizli profil yaparsanız, sadece kayıt ettiğiniz kişiler görebilir. Onun dışında kayıt etmediğiniz kişiler göremez.

Şu an tel devre dışı gözüküyor herhangi bir ayara gerek var mı onun dışında? Kayıtlı kişilerin görmesini bir de numaramla aradıklarında beni bulmalarını istemiyorum.
 
Kayıtlı kişileri tek tek çıkarın. Kapatsanız bile kayitliysa görür.

Anlamadım numara devre dışı iken nasıl görecek? Bunun bir yolu yok mu telle üye olduğum içinmi böyle yoksa maille kayıt olunca numara kaydetmezseniz kapanacaktır diyor o zamanda mı görüyor? Bunun ayarı yok mu?

Kayıtlı kişileri tek tek çıkarın. Kapatsanız bile kayitliysa görür.

Nasıl çıkaracağım silcek miyim?
ben paralı abonemi oldum bu ne?
Telefon numaranızı Skype Profil bilgilerinizde hesap güvenliği açısından kalmasını tavsiye ederiz. Ayarlar < Kişiler < İnsanlar beni nasıl bulsun kısmında telefon numaranızı "kapalı" konuma getiriniz.9 Eki 2021

Skype da numara görünür mü?


Cep telefonu numaranızı doğruladıktan sonra, Skype'tan gönderdiğiniz tüm SMS'lerde gönderen kimliği olarak cep telefonu numaranız görünür. ... Cep telefonu numaranızı gönderen kimliği olarak ayarlamadığınız sürece genel bir numara görüntülenir.

 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı