Skype'ta tanınmayan kişiler mesaj atıyor

Mamistv1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600
RX 7800 XT
16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram
1 TB M2 SSD Goodram
1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate.
750W 80+ THERMALTAKE
C15 RAMPAGE soğutucu

Samsung S25
Sabahtan beri abartısız en az 50 tane farklı kişiden mesaj geliyor sürekli. Hepsini engelliyorum, yenisi geliyor. Sadece 10 dk içerisinde bile 3 tane yeni geldi. Bazıları çeviri konuşma isteği gönderiyor, bazısı "hello" yazıyor bazısı Çince yazıyor, bazısı bilmediğim dillerde yazıyor, bazısı +18 içerik atıyor.

Sabahtan beri abartısız en az 50 tane farklı kişiden mesaj geliyor sürekli. Hepsini engelliyorum, yenisi geliyor. Sadece 10 dk içerisinde bile 3 tane yeni geldi. Bazıları çeviri konuşma isteği gönderiyor, bazısı "hello" yazıyor bazısı Çince yazıyor, bazısı bilmediğim dillerde yazıyor, bazısı +18 içerik atıyor.

İşte bu yüzden Skype'den nefret ediyorum. Discord yerine başka alternatifler var mesela element gibi onları kullanın.

not: Skype'ye asla güvenmeyin

Son düzenleyen: Moderatör:

Herkes herkese mesaj atabiliyor rastgele isim yazarak insanları arayabiliyorlar isminize özel harf ekleyin bulamazlar. Ben öyle yaptım.

Selam hocam.

Skype dünyanın en ilgisiz platformu olabilir kullanmanızı tavsiye etmem sizin tercihinizdir.

Herkes herkese mesaj atabiliyor rastgele isim yazarak insanları arayabiliyorlar isminize özel harf ekleyin bulamazlar. Ben öyle yaptım.

İsmimi Arthur Morgan yaptığım için olabilir mi hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı