Skyrim Anniversary Edition için modpack önerisi

Erdium

Decapat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Modpackte sadece bug fix, arayüzü iyileştiren, performans artıran gibi modların bulunduğu modpack var mıdır?

GTX 1650 Ti.
8 GB RAM.
Intel(R) Core(tm) i5-10300H CPU @ 2.50GHz (2.50 GHz)

Hiç modpack kullanmadım Skyrim SE/AE için, ama isterseniz Başka birisine attığım bu cevaba bakabilirsiniz, en çok o dediklerinizi yapanlardan sıralamıştım birkaç tanesini.

Rica ederim, şimdi en çok indirilenlere baktım da, şu ikisi fena başlangıç değil gibi:

Çok teşekkürler ancak ikisinde de mod sayısının fazla olması ve ben de türkçe yama kullanacağım için hata çıkacağını düşünüyorum ondan dolayı önce normal bir şekilde bitirip. Ondan sonra hafif modlarla tekrar başlamayı düşünüyorum.

Hocam 1. si 450 MB, 2. si 1.1GB yer kaplıyor, sayıları gözünüzü korkutmasın, birçoğu 1-2KB'lik basit bugları düzelten modlar.

Çeviri için de gözümden kaçmadı ise 1. de sadece bu 3 modun çeviriye ihtiyacı var:
Yine de bulaşmak istemezseniz bunlar haricindekileri kendiniz indirip kurabilirsiniz o listedeki. %90 basit bir hata için 1-2 KB'lik 1 dosyadan oluşan mod oradakiler. Ekstradan benim attıklarım arasında grafik olarak güzelleştirenler var ama boyutları büyük onların da. Örneğin bunun 2K versiyonunu düşünebilirsiniz.

Uğraşınız için çok teşekkür ediyorum hocam. Sanırım ilk modpacki kuracağım grafik modunda da 2K'yı kuracağım diye düşünüyorum.

Hocam ilk modpacki kuracağım zaman SKSE için 'Dosya başka bir işlem tarafından kullanıldığından bu işlem dosyaya erişemiyor' hatasını veriyor. Archive Error diye geçiyor.

Son düzenleme:
Rica ederim uğraşmadım öyle hızlıca göz gezdirdim sadece, bu mod bataklığına batalı yıllar olduğu için birçoğunun ismini ezberlemişim sadece .

Ama o hata konusunda hiç yardımcı olamayacağım maalesef, çünkü hiç modpack indirmek ile uğraşmadım ben.

MO2 mi kullanıyorsunuz acaba Vortex mi? Hiç mod yüklemeye başlamadıysanız MO2'yi öneririm ben. Vortex yeni başlarken daha kolay öğrenmesi de, modları oyunu entegre etme şeklinden dolayı mod listesi büyürse ileride çok yavaş çalışmaya başlıyor.

Skyrim nereye kurulu bir de? Şimdi Gemini'ye sordum da bir önerilerinden 2 şey gözüme çarptı:
  1. SKSE.exe arkada açık kalmış olabilir mi? Görev Yöneticisi'nden teyit edin zannetmiyorum da.
  2. Daha olası, oyun nereye kurulu? Program Files'in içindeyse onun dışına çıkartın çünkü mod programları sıkıntı yaşayabiliyor program Files'in içine dosya eklemeye çalışırken. Mesela benim Steam kütüphanem C:/steam'de duruyor direkt.

Vortex'i kullanıyorum ve Skyrim'im konumuda program Files'da değil. Korsan olduğundan Görev Yöneticisi'nden bakacağım birazdan.

Hocam bu sefer oyun açılıyor ancak herhangi bir hata vermeden kapanıyor yeni save açtığımda. acaba Alternatife Start'mı sorun çıkartıyor?

Hocam artık hataları araştıra araştıra oyun hevesim kaçtı. Kendim bir iki mod yükleyip salacağım.

Son düzenleme:
Korsan olduğundan da olabilir, SKSE korsan ile çalışmıyordu sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…