Erdium
Decapat
Daha fazla
Çok teşekkürler ancak ikisinde de mod sayısının fazla olması ve ben de türkçe yama kullanacağım için hata çıkacağını düşünüyorum ondan dolayı önce normal bir şekilde bitirip. Ondan sonra hafif modlarla tekrar başlamayı düşünüyorum.Rica ederim, şimdi en çok indirilenlere baktım da, şu ikisi fena başlangıç değil gibi:
- Essential Mods for Skyrim 78 mod ile bayağı temel şeylere sahip.
- SKSE and Behaviours Essentials ise temeller ile animasyon kullanmak için gerekli giriş seviye modlara sahip. İleride animasyon modu yüklemeyi düşünüyorsanız bu daha iyi.
Uğraşınız için çok teşekkür ediyorum hocam. Sanırım ilk modpacki kuracağım grafik modunda da 2K'yı kuracağım diye düşünüyorum.Hocam 1. si 450 MB, 2. si 1.1GB yer kaplıyor, sayıları gözünüzü korkutmasın, birçoğu 1-2KB'lik basit bugları düzelten modlar.
Çeviri için de gözümden kaçmadı ise 1. de sadece bu 3 modun çeviriye ihtiyacı var:
Yine de bulaşmak istemezseniz bunlar haricindekileri kendiniz indirip kurabilirsiniz o listedeki. %90 basit bir hata için 1-2 KB'lik 1 dosyadan oluşan mod oradakiler. Ekstradan benim attıklarım arasında grafik olarak güzelleştirenler var ama boyutları büyük onların da. Örneğin bunun 2K versiyonunu düşünebilirsiniz.
- Alternate Start, bunu direk kullanmasanız da olur, yeniden başlayanlar için seçenek sunuyor sadece
- Unofficial Skyrim Special Edition Patch - USSEP oyunda birçok düzeltme vs yapıyor, en popüler modlardan. Türkçe çevirisi de var da nexusdakiler eskiymiş. Başka yerlerde günceli vardır belki.
- Unofficial Skyrim Modder's Patch - USMP SE yukarıdakinin patch modu bu da, yine TR yaması mevcut ama eski.
Rica ederim uğraşmadım öyle hızlıca göz gezdirdim sadece, bu mod bataklığına batalı yıllar olduğu için birçoğunun ismini ezberlemişim sadece.
Ama o hata konusunda hiç yardımcı olamayacağım maalesef, çünkü hiç modpack indirmek ile uğraşmadım ben.
MO2 mi kullanıyorsunuz acaba Vortex mi? Hiç mod yüklemeye başlamadıysanız MO2'yi öneririm ben. Vortex yeni başlarken daha kolay öğrenmesi de, modları oyunu entegre etme şeklinden dolayı mod listesi büyürse ileride çok yavaş çalışmaya başlıyor.
Skyrim nereye kurulu bir de? Şimdi Gemini'ye sordum da bir önerilerinden 2 şey gözüme çarptı:
- SKSE.exe arkada açık kalmış olabilir mi? Görev Yöneticisi'nden teyit edin zannetmiyorum da.
- Daha olası, oyun nereye kurulu? Program Files'in içindeyse onun dışına çıkartın çünkü mod programları sıkıntı yaşayabiliyor program Files'in içine dosya eklemeye çalışırken. Mesela benim Steam kütüphanem C:/steam'de duruyor direkt.