goktugtavuk54 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 264 Çözümler 3 Yer Sonsuz boşlukta herhangi bir yerde Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #1 Skyrim de ates asanın gücü bitti. Nasıl doldurum? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2021
C cemlük Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #2 İçi dolu ruh cevheri kullanman lazım.
goktugtavuk54 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 264 Çözümler 3 Yer Sonsuz boşlukta herhangi bir yerde Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #3 cemlük dedi: İçi dolu ruh cevheri kullanman lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. cemlük dedi: İçi dolu ruh cevheri kullanman lazım. Genişletmek için tıkla... Merhaba ruh cehveri buldum ama kullanamıyorum nasıl kullanacam T'ye basınca olmuyor. Son düzenleme: 8 Mayıs 2021
cemlük dedi: İçi dolu ruh cevheri kullanman lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. cemlük dedi: İçi dolu ruh cevheri kullanman lazım. Genişletmek için tıkla... Merhaba ruh cehveri buldum ama kullanamıyorum nasıl kullanacam T'ye basınca olmuyor.