Skyrim DLC farkı nedir?

Nannen

Decapat
Daha fazla  
Steam'de indirimleri inceliyordum ve the Elder Scrolls v: Skyrim Special Edition sayfasında şu ikisini gördüm. Aralarında fark nedir, yardımcı olur musunuz?

The Elder Scrolls v: Skyrim anniversary yükseltmesi 5,99 dolar.
The Elder Scrolls v: Skyrim anniversary Edition 9,89 dolar.

Not: The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition bende mevcut.

Steam'de indirimleri inceliyordum ve the Elder Scrolls v: Skyrim Special Edition sayfasında şu ikisini gördüm. Aralarında fark nedir, yardımcı olur musunuz?

The Elder Scrolls v: Skyrim anniversary yükseltmesi 5,99 dolar.
The Elder Scrolls v: Skyrim anniversary Edition 9,89 dolar.

Not: The Elder Scrolls v: Skyrim Special Edition bende mevcut.

Skyrim'in 10. yılına özel olarak hazırlanmış bir sürümdür. Bu sürüm, Skyrim Special Edition’ın tamamını ve dört ücretsiz içerik (Saints & Seducers, Rare Curios, Survival Mode ve Fishing) dahil olmak üzere, Creation Club’da yayınlanmış olan tüm içerikleri içerir.

Hocam Skyrim güzel mi almayı düşünüyorum fakat sistemim iyi değil.

Kesinlikle efsanevi bir şey almalısın ve alacak olursanız Epic Games'te fiyat daha uygun.

Ben hangisini almalıyım peki. anniversary yükseltmesi mi ? yoksa anniversary Edition olanı mı?

Kesinlikle efsanevi bir şey almalısın ve alacak olursanız Epic Games'te fiyat daha uygun.

Ben hangisini almalıyım peki. Anniversary yükseltmesi mi? Yoksa anniversary Edition olanı mı?

Alacaksan yükseltme alacaksın ama yani pek fark yok gibi aralarında ama tabii senin tercihin.

Geri
Yukarı