Skyrim hata dolu

kurabiyeed

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Skyrim'e başladım. (Special Edition olmayan) Oynayayım dedim, oyun baştan aşağı problem. İlk yerdeki at arabsı buglanıyor, Alt Tab atınca çöküyor. İndirmem gerekn dosyalar nelerdir? Ne yapmam lazım ve oyun nasıl oynanır? Bana öğretebilir misiniz?

Hocam Skyrimi oynayan oyuncular, oyunu hatalarıyla kabul ediyor. Eğer bu kervana katıldıysan bence sende görmezden gelmelisin :D
Tabi sinirini bozması doğal ama nerdeyse hiç bir bug oyuna bir zarar vermiyor.

O ne bilmiyorum ):

Reddit'den baktım herkes aynı şeyi diyordu ama bulamadım onu linki bana atabilir misiniz.
Sizdeki sürüm Oldrim olarak geçer, oyunun iki sürümü var bir tanesi ilk çıkan hali. DLC barındırmaz ve 2011 de piyasaya sürülmüştür. Diğer sürüm ise Special Edition olarak geçer, bir tanesi grafik geliştirmesi olmak üzere 4 DLC barındırır.

Oyun büyük oranda buglarla dolu, Bethesda sağ olsun yıllardır oyun motorlarını bir türlü değiştiremediler. Ancak Skyrim 9 yıldır aralıksız oynanan bir oyun, aynı zamanda en büyük mod topluluğuna sahip oyun. Oyundaki hataların ve problemlerin çok büyük bir kısmını bu modlar ile çözebilirsiniz. USLEP (Unofficial Skyrim Legendary Edition Patch) bu modların başında geliyor. Bunun dışında tabi ki 65.000 den fazla mod var Skyrim için tasarlanmış.

Skyrim her ne kadar modlamadan oynaması mümkün bir oyunda olsa modlamanızı şiddetle tavsiye ederim. Şahsen oyunun sadece 80 saatini modsuz (tam olarak modsuz değil sadece küçük modlar ile) olarak oynadım ve şuan baktığımda 600 saati geride bıraktığımı görüyorum. Tahminen 1 ay içerisinde bir 200 saatlik oynanışa daha başlayacağım.

Demek istediğim Skyrim ucu bucağı olmayan, oyun dünyasındaki en kaliteli RPG oyunlarından biri. Ufak modalarla en az 50 saat olarak oyunu bir kere bitirmenizi tavsiye ederim. Ardından kesinlikle mod dünyasına girmelisiniz. Zaten zamanla oyunu modlamaktan oynamaya zaman bulamayacaksınız.

Oyun 60 fpsten sonra kendini kaybediyor malesef. SE o kadar kötü değil, imkanınız varsa ona bir bakın.

Aynen. Oyun motoru 60 FPS üzeri manyıyor. Etrafta uçuşan eşyalardan tutun takılmalara kadar her şey var. Farklı boyutlara geçmenin bariyeri 60 FPS galiba :D

Sizdeki sürüm oldrim olarak geçer, oyunun iki sürümü var bir tanesi ilk çıkan hali. DLC barındırmaz ve 2011'de piyasaya sürülmüştür. Diğer sürüm ise Special Edition olarak geçer, bir tanesi grafik geliştirmesi olmak üzere 4 DLC barındırır.

Oyun büyük oranda buglarla dolu, bethesda sağ olsun yıllardır oyun motorlarını bir türlü değiştiremediler. Ancak Skyrim 9 yıldır aralıksız oynanan bir oyun, aynı zamanda en büyük mod topluluğuna sahip oyun. Oyundaki hataların ve problemlerin çok büyük bir kısmını bu modlar ile çözebilirsiniz. USLEP (Unofficial Skyrim Legendary Edition Patch) bu modların başında geliyor. Bunun dışında tabii ki 65.000'den fazla mod var Skyrim için tasarlanmış.

Skyrim her ne kadar modlamadan oynaması mümkün bir oyunda olsa modlamanızı şiddetle tavsiye ederim. Şahsen oyunun sadece 80 saatini modsuz (tam olarak modsuz değil sadece küçük modlar ile) olarak oynadım ve şu an baktığımda 600 saati geride bıraktığımı görüyorum. Tahminen 1 ay içerisinde bir 200 saatlik oynanışa daha başlayacağım.

Demek istediğim Skyrim ucu bucağı olmayan, oyun dünyasındaki en kaliteli RPG oyunlarından biri. Ufak modalarla en az 50 saat olarak oyunu bir kere bitirmenizi tavsiye ederim. Ardından kesinlikle mod dünyasına girmelisiniz. Zaten zamanla oyunu modlamaktan oynamaya zaman bulamayacaksınız.

Oyunda modların önemi ne ne gibi modlar kullanılıyor.

Sizdeki sürüm Oldrim olarak geçer, oyunun iki sürümü var bir tanesi ilk çıkan hali. DLC barındırmaz ve 2011 de piyasaya sürülmüştür. Diğer sürüm ise Special Edition olarak geçer, bir tanesi grafik geliştirmesi olmak üzere 4 DLC barındırır.

Oyun büyük oranda buglarla dolu, Bethesda sağ olsun yıllardır oyun motorlarını bir türlü değiştiremediler. Ancak Skyrim 9 yıldır aralıksız oynanan bir oyun, aynı zamanda en büyük mod topluluğuna sahip oyun. Oyundaki hataların ve problemlerin çok büyük bir kısmını bu modlar ile çözebilirsiniz. USLEP (Unofficial Skyrim Legendary Edition Patch) bu modların başında geliyor. Bunun dışında tabi ki 65.000 den fazla mod var Skyrim için tasarlanmış.

Skyrim her ne kadar modlamadan oynaması mümkün bir oyunda olsa modlamanızı şiddetle tavsiye ederim. Şahsen oyunun sadece 80 saatini modsuz (tam olarak modsuz değil sadece küçük modlar ile) olarak oynadım ve şuan baktığımda 600 saati geride bıraktığımı görüyorum. Tahminen 1 ay içerisinde bir 200 saatlik oynanışa daha başlayacağım.

Bende deli gibi grafik modu var ama gözümle neredeyse bir fark göremiyorum önerebileceğiniz gerçekten oyunu farklılaştıran bir grafik modu var mı ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı