Skyrim için hazır mod paketi önerisi

Ya üstat bu mod için nexus premium falan diyor yok mudur şöyle fazla uğraşmadan kurulacak oyunu kalbur üstü yapacak bir şeyler?

Nexusun kendi sitesinde modlistler var hazırda onları kur dene Skyrim'in sayfasına girince gözüküyor zaten ama premium olmaması sadece internet hızını etkiliyor manuel kurup sürükleyerek de Vortex'e aktarabilirsin ya da Mod Organizer 2 kullan öğrenip.

Nexusun kendi sitesinde modlistler var hazırda onları kur dene Skyrim'in sayfasına girince gözüküyor zaten ama premium olmaması sadece internet hızını etkiliyor manuel kurup sürükleyerek de Vortex'e aktarabilirsin ya da Mod Organizer 2 kullan öğrenip.
mod organizer i yapıyorum becerebildim de o mod şeysine girince böyle komple mod göremedim sadece tek tek herkesin yüksek puan verdiklerini indirdim ama bu sefer de modları öyle tek tek seçmek acayip zor ve kombin olmaz diye düşündüm.

Mod organizer i yapıyorum becerebildim de o mod şeysine girince böyle komple mod göremedim sadece tek tek herkesin yüksek puan verdiklerini indirdim ama bu sefer de modları öyle tek tek seçmek acayip zor ve kombin olmaz diye düşündüm.

Yok oluyor hocam en kötü YouTube'da tonca içerik var modlama için onlara bakın sunucularına girin hezarelf ya da kitket kanallarını öneririm modlama için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı