Skyrim modsuz oynanır mı?

kajunfinger

Decapat
Daha fazla  
Epic Games üzerinden Skyrim Special Edition aldım ama Epic Games'ten oyun modlanmıyormuş. Uzun süredir merak ettiğim bir oyun sizce modsuz oynanır mı yoksa oyunu tekrar Steam üzerinden 200 liraya alıp modlayıp mı oynamalıyım?

Vallahi ben pandemide 10 günde 93 saat oynayarak bitirmiştim. Modsuz dümdüz vanilla haliyle. Oyundan keyif almak için modlara ihtiyaç yok modlar sadece oyunda ufak problem yaratan şeylerde işe yarıyor diye düşünüyorum. Örnek verirsek oyundaki envanter sistemi çok ilkel. Modlarla güzelleştirilebiliyor.

Epic Games üzerinden Skyrim Special Edition aldım ama Epic Games'ten oyun modlanmıyormuş. Uzun süredir merak ettiğim bir oyun sizce modsuz oynanır mı yoksa oyunu tekrar Steam üzerinden 200 liraya alıp modlayıp mı oynamalıyım?
Steamden al derim. Normal halini modsuz direkt oynarsın tamam ama seversen modlarla beraber yüzlerce saat gömersin.
Kendim oynamadım ama oynayanlar hep bu şekilde. Binlerce saat oynayan var neredeyse sınırsız mod yapmışlar oyuna.

Oyunu Steamden almıştım zamanında sonra Spe. Ed.'i hediye olarak verdi Steam. Vanilla halini Steam Atölyeden modlayabilirsin ama Spe. Ed.'i modlamak için Nexus Mods adlı bu site ve uygulama lazım her halükarda. Bildiğim kadarıyla Steamden almana gerek yok Nexus ile yapacaksan.

Galiba skse Epic versiyonu ile çalışmıyormuş, yani skse isteyen modlar kullanılamıyormuş. Öyle ise bile grafik modları ile en azından görüntüyü modernleştirebilir ve hikayenin tadını çıkarabilirsiniz. Oyunu bitirdikten sonra modlar ilginizi çekerse Steam veya GOG üzerinden tekrar satın alırsınız.

Şahsen ben oyunu modsuz oynayıp bitirdim, fakat modların tadını aldıktan sonra 1 daha hayatta modsuz oynamam oyunu :D.

Bence kurmalısın mod en azından grafik modu oyunda bayağı fazla mod var YouTube'dan araştırmanı öneririm ben öyle birkaç tane mod kurup +70 saat oynamıştım bayağı.

Vallahi ben pandemide 10 günde 93 saat oynayarak bitirmiştim. Modsuz dümdüz vanilla haliyle. Oyundan keyif almak için modlara ihtiyaç yok modlar sadece oyunda ufak problem yaratan şeylerde işe yarıyor diye düşünüyorum. Örnek verirsek oyundaki envanter sistemi çok ilkel. Modlarla güzelleştirilebiliyor.

Galiba skse Epic versiyonu ile çalışmıyormuş, yani skse isteyen modlar kullanılamıyormuş. Öyle ise bile grafik modları ile en azından görüntüyü modernleştirebilir ve hikayenin tadını çıkarabilirsiniz. Oyunu bitirdikten sonra modlar ilginizi çekerse Steam veya GOG üzerinden tekrar satın alırsınız.

Şahsen ben oyunu modsuz oynayıp bitirdim, fakat modların tadını aldıktan sonra 1 daha hayatta modsuz oynamam oyunu :D.

Oyunu Steam'den almıştım zamanında sonra Spe. Ed.'i hediye olarak verdi Steam. Vanilla halini Steam Atölyeden modlayabilirsin ama Spe. Ed.'i modlamak için Nexus Mods adlı bu site ve uygulama lazım her halükarda. Bildiğim kadarıyla Steam'den almana gerek yok Nexus ile yapacaksan.

Steam'den al derim. Normal halini modsuz direkt oynarsın tamam ama seversen modlarla beraber yüzlerce saat gömersin.
Kendim oynamadım ama oynayanlar hep bu şekilde. Binlerce saat oynayan var neredeyse sınırsız mod yapmışlar oyuna.

Grafik modlarını kurabiliyor olman lazım. İlk oynayışta modsuz oynamanı öneririm. Ama oyun çok sarar daha sonra modlamak istersen mecbur Xbox veya Steam'den alacaksın.

Bence kurmalısın mod en azından grafik modu oyunda bayağı fazla mod var YouTube'dan araştırmanı öneririm ben öyle birkaç tane mod kurup +70 saat oynamıştım bayağı.

Cevaplarınız için teşekkürler. Oyunu 2. defa Steam üzerinden satın alıp öyle oynayacağım. Modlar oyuna çok fazla şey katıyor. Hazır indirimdeyken alayım.

Hevesliyseniz alın gitsin, Skyrim SE/AE boşuna Nexus Mods'da 1. sırada değil mod sayısı olarak her haltın modu bulunuyor :).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı