Çözüldü Skyrim SE efsun artmak yerine sürekli azalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Merdcan231

Hectopat
Katılım
20 Ekim 2020
Mesajlar
152
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Başlıkta gördüğünüz gibi Skyrim SE oynarken bir şey fark ettim efsun artmıyor sürekli azalıyor. Büyü yapmayı çok sevdiğim için oyundan çık gir yaptım düzelmedi sonra biraz efsun iksiri içtim anında azalıp bitti kullanmadan daha yeni içip envanteri indirdim ve bitti hem elimde büyü bile yoktu internette araştırdım bir şey bulamadım. Sınıf arkadaşımı çağırdım konsola galiba TCM gibi bir şey yazdı ölümsüz oldu sınırsız koşma falan geldi ve efsun yavaşca artmaya başladı konsola tekrar TCM yazıp hileyi kapattığı an aniden tekrar hızlıca bitti. Bunların sebebini hala çözemedim kullandığım büyü modları şunlar:

Strange Runes.
Frozen Electrocuted Combustion.

Bu ikisini kurdum 2 hafta sonrada böyle oldu yani bence modla alakalı değil ama yine de yazayım dedim.

(Bir de hazır konu açmışken ben o kadar bülbül zırhı falan açtım bülbül zırhı da efsane duruyor ama sıkıntı şu bendeki kahverengi aşırı saçma gözüken çanta tüm havayı bozuyor çantayı da çıkaramıyorum. Özelliklerini kullanamayacağım diye çantayı gizleyecek ama özelliklerini kullanmamı sağlayacak bir mod yok mudur? :D)
 
Çözüm
Hocam büyüler sekmesinde en sağda üzerindeki efektler yazacak. Orada mananı azaltacak bir efekt varsa azalması normal.
Hocam büyüler sekmesinde en sağda üzerindeki efektler yazacak. Orada mananı azaltacak bir efekt varsa azalması normal.

Hocam doğru diyorsunuz ama bu öyle azaltma değil direk sıfırlanıyor birazdan yine gireceğim oyuna dediğiniz gibi bakacağım ama hiç ondan olduğunu zanettmiyorum ama aklıma hiç gelmedi oraya bakmak bunun için çok teşekkür ederim bir de dediğim gibi çantayı gizleyecek bir mod yok mu be ona özel konu açmakla hiç uğraşmak istemiyorum :D
 
Çanta derken? Hangi modları kullanıyorsun?

Sorunu çözdüm. Sorunun ne olduğunu söyleyerek kendimi rezil etmek istemiyorum, Türkçe yama yükleseydim böyle olmazdı bence. Bir de çanta derken bildiğimiz çanta yer arttırmak için taktığımız var ya onu diyorum. Onu bir şekilde gizleyemez miyim?
 
Hocam oyunun normal halinde çanta karakterinin dışında gözükmüyor. Sen muhtemelen bunun için mod kurmuşsun. Kullandığın modları yazabilir misin?

Nasıl ya? Bunun için mod kurmadım ben hem normal Skyrim hem de SE oynadım tüm DLC'leri satın aldım ama çanta dışarda bildiğimiz sırt çantası okul çantası gibi siyah rengi falan var deri tezgahında yapabiliyoruz ve direk sırtıma geliyor?
 

Geri
Yukarı