Skyrim Speacial Edition almaya değer mi?

sonicnix

Centipat
Katılım
27 Mayıs 2020
Mesajlar
860
Çözümler
3
Merhabalar. İlk kez Skyrim satın alıp oynayacağım. Oyunun Speacial Edition ve normal versiyonları ve aralarında bana göre ciddi bir fiyat farkı var. Sizce Speacial Edition almaya değer mi?

Sistem:

Xeon E5440.
GT 1030 2G.
5 GB RAM.
 
Hocam ben 350 küsur saat Skyrim oynamış biri olarak söyleyeyim hiçbir fark yok aralarında resmen. En azından vereceğin farka değmez. Yerinde olsam normal versiyonu satın alırım.
 
İndirimli halini tüm DLC'lerle birlikte alacağın için Special Edition tercih etmelisin. Fiyatı 38-46 TL arası değişiyor indirimlerde. Normal versiyonu 31 TL'ye alabilirsin lakin DLC'leri 72 TL'ye ayrıca alman gerekecek. DLC'ler gerçekten güzel o yüzden Special Edition almanı öneririm.
 
Alınır ama o ekran kartıyla Skyrim: SE'den keyif almam ben olsam, en az GTX 970 veya 1060 gibi bir kart lazım o ambiyansı yaşayabilmek için.
 
Dlcler konusunda cidden üstteki arkadaş haklı ve daha uyguna gelebiliyor ama vanilla oynayacağım vb diyorsan o aksiyonlara girmeyip normal halini alabilirsin ama diğer türlü ben indirimleri beklerim ve dlcleri de alırım dersen o zaman Special Edition al.
 

Geri
Yukarı