Skyrim'de 15. seviyede çift ele geçmek

Biraz araştırma yaptım, şu an çift el bana daha çekici geliyor. Fakat One-Handed 52, Two-Handed 17 seviye. Bu saatten sonra geçmek oyunu zora sokar mı? Ayrıca tek elden çıkma nedenim boşta kalan eli çok kullanmamam. Nasıl kullanırsam boşta kalan el bana faydalı olur? Ona göre geçmeyebilirim.

İki ele de kılıç alabiliyorsunuz. Ben şahsen iki elde de birer kılıç kullanıyordum. Ancak herhangi bir ön koşul vs. var mıydı bunun için bilmiyorum. Oyunu en son 2015'te oynamıştım.

Skyrim bu açıdan oyun dünyasındaki en iyi RPG oyunlardan biri. Oyun size istediğiniz anda sınıf değiştirme imkanı sunuyor, tabi ki bir miktar zorluk çekeceksiniz ancak mantıklı olanı da bu zaten. Hiç düşünmeden geçiş yapın derim, bu gibi değişiklikler boyuna tat katar.

Bir ele yıkım büyüsü diğer ele kılıç. Hurraa!

Bir de çift kılıcın eksisi oyunda vuruş hissi olmaması. Bu yönden hep büyü, okçuluk iyi gelir ama yine de vuruş hissi az da olsa katan TK HitStop modu var.

Geçin zaten hızlı bir şekilde geliştirirsiniz. Tek elde diğer ele büyü alabilirsiniz ya da iki kılıç kullanabilirsiniz. Jorrvaskr'da Vilkas'tan çift el kılıç eğitimi de alabilirsiniz.

Destruction seviyeniz nasıl? Diğer ele frost ya da shock yetenekleri alabilirsiniz.

Ayrıca restoration alarak bir yandan savaşırken bir yandan can basarak çok daha güçlü olabilirsiniz.
İyi durumda diyebilirim yine bir 50 vardır. Şuan oyun kapalı. Hep öyle kullandım ama elimde adam gibi Destruction yok. Flames kullanıyorum kılıcın çeyreği kadar vurmuyor.
Öyle oynamak istiyorsan geç tabii. Oyun bu özgürlüğü sunuyor sana.
Bakalım yarın deneyeceğim. Benim oyun tarzıma daha çok uyuyor gibi. Dümdüz dal durmadan vur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı