BayZefo Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 6 23 Eylül 2024 #1 Skyrim'de istemeden oyunun sonuna geldim ve ejder nidasının tüm sözcüklerini bilmediğim için ejderha beni miraakın yanına götürmek için gelmiyor, çok yol kat ettiğim için en baştaki saveye dönmek istemiyorum. Ne yapmam lazım? Acil yardım.
Skyrim'de istemeden oyunun sonuna geldim ve ejder nidasının tüm sözcüklerini bilmediğim için ejderha beni miraakın yanına götürmek için gelmiyor, çok yol kat ettiğim için en baştaki saveye dönmek istemiyorum. Ne yapmam lazım? Acil yardım.
Z zar1 Femtopat Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #2 Dediğin nidayı arat wikide kodu çıkar addspell yaparak konsoldan ekle kendine o nidayı.
BayZefo Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 6 24 Eylül 2024 #3 zar1 dedi: Dediğin nidayı arat wikide kodu çıkar addspell yaparak konsoldan ekle kendine o nidayı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim
zar1 dedi: Dediğin nidayı arat wikide kodu çıkar addspell yaparak konsoldan ekle kendine o nidayı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim