Skyrim'de Nasıl Gelişilir?

Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Skyrim başladım fakat bir süre sonra çok zorlanmaya başladım. Mesela kül doğan adlı yaratıkları öldüremiyorum 2 saat vuruyorum ölmüyor. Onlar bana vuruyor yarım canım gidiyor. Yardım ederseniz sevinirim. Nasıl gelişirim hızlıca?
Tekrardan mesaj atmak zorundayım. Kimse görememiş.

Son düzenleme:
Envanterine bir göz gezdir istersen, üstüne giymediğin bir şeylerin olabilir. Ayrıca yukarıdaki arkadaşlarında da dediği gibi kendine bir rota belirle. Hepsinden azar azar koyup ezileceğine tek bir tanesinde ustalaşmaya bak. Skyrim'de nereye gitsen görev zaten. Bunların büyük çoğunluğu kılıç gibi ödüller veriyor. Onları kullanabilirsin.

Kısayol tuşlarını bana biraz anlatır mısın? Hiç kullanmadım da.
Envanterdeyken bir kılıca sol tıkladığınızda sağ elinize alır. Eğer silaha veya kalkana veya büyüye sağ tıkladığınızda sol eline alır. Oynuyorken sağ ve sol fare tuşlarınıza basarak keyfinizce takılabilirsiniz. Çift el kılıçlar adı üstünde çift el olduğu için onlarda bu durumu kullanamazsınız.
Misal iki elinize de ateş büyüsünü aldınız. Sağ ve sol tuşlara aynı anda bastığınızda ortaya çok güzel nevruzluk görüntüler çıkıyor.

Kül doğanlar üst seviye yaratıklardır 30 - 36 level + olarak gittiğinde rahatlıkla kesebilirsin. Zırh olarak hafif zırh daha iyidir. Ama ağır zırhlar daha şekil duruyor. Oyundaki özel eşyaları topla zaten Skyrim'de yenilmez olmak çok kolay. Sadece bi yerden bir yere gitmek zaman alıyor veya zevksiz görevler çok fazla onları da komut girerek geçebilirsin.

Kısayol tuşlarını bana biraz anlatır mısın? Hiç kullanmadım da.
Uzun zamandır girmiyorum yanlış olabilir. İstediğin büyü veya eşyayı f ile favori item veya büyü olarak seçmen lazım sonra menü ekranından çıkıp q ya basınca favorilerini görürsün onlara 1-2-3... Gibi tuşları atayabilirsin. Hangi tuşu hangi item veya büyüye atadıysan o tuşa basarsan o büyü veya item eline gelir. Envanter kısmında o item seçiliyken f tuşuna basman yeter büyü için de aynısı geçerli.

Envanterine bir göz gezdir istersen, üstüne giymediğin bir şeylerin olabilir. Ayrıca yukarıdaki arkadaşlarında da dediği gibi kendine bir rota belirle. Hepsinden azar azar koyup ezileceğine tek bir tanesinde ustalaşmaya bak. Skyrim'de nereye gitsen görev zaten. Bunların büyük çoğunluğu kılıç gibi ödüller veriyor. Onları kullanabilirsin.

Envanterdeyken bir kılıca sol tıkladığınızda sağ elinize alır. Eğer silaha veya kalkana veya büyüye sağ tıkladığınızda sol eline alır. Oynuyorken sağ ve sol fare tuşlarınıza basarak keyfinizce takılabilirsiniz. Çift el kılıçlar adı üstünde çift el olduğu için onlarda bu durumu kullanamazsınız.
Misal iki elinize de ateş büyüsünü aldınız. Sağ ve sol tuşlara aynı anda bastığınızda ortaya çok güzel nevruzluk görüntüler çıkıyor.
Onları biliyorum kanka. Tek amacım güçlenmek şu an. :D
Uzun zamandır girmiyorum yanlış olabilir. İstediğin büyü veya eşyayı f ile favori item veya büyü olarak seçmen lazım sonra menü ekranından çıkıp q ya basınca favorilerini görürsün onlara 1-2-3... Gibi tuşları atayabilirsin. Hangi tuşu hangi item veya büyüye atadıysan o tuşa basarsan o büyü veya item eline gelir.
Sağol, deneyeceğim.

Onları biliyorum kanka. Tek amacım güçlenmek şu an. :D
İlk defa oynuyorsan ana görevlerle birlikte lonca görevlerine de ağırlık vermeni tavsiye ederim. Dark Brotherhood, Thieves Guild, College of Winterhold gibi bunları aratarak detaylarını bulabilirsin.

Şahsen ben başlar başlamaz Riften'a gidip Thieves Guild'e katılıp bütün görevleri yapıyorum. Daha sonra Dark Brotherhood'a geçerek orayı da hallediyorum ardından ana görevleri yapıyorum. Her ne kadar yapay zekası kötü de olsa bu oyunu Stealth şekilde oynamaya bayılıyorum açıkçası.

Kül doğanlar üst seviye yaratıklardır 30 - 36 level + olarak gittiğinde rahatlıkla kesebilirsin. Zırh olarak hafif zırh daha iyidir. Ama ağır zırhlar daha şekil duruyor. Oyundaki özel eşyaları topla zaten Skyrim'de yenilmez olmak çok kolay. Sadece bi yerden bir yere gitmek zaman alıyor veya zevksiz görevler çok fazla onları da komut girerek geçebilirsin.
Özel eşyalar derken? Nereden bulabilirim özel eşyaları?
İlk defa oynuyorsan ana görevlerle birlikte lonca görevlerine de ağırlık vermeni tavsiye ederim. Dark Brotherhood, Thieves Guild, College of Winterhold gibi bunları aratarak detaylarını bulabilirsin.
Loncaya nasıl katılacağım? Nerede bu loncalar?

Ash Spawn yanılmıyorsam sadece Dragonborn'da vardı. Oyunu tam olarak çözmeden Dragonborn'a başlamak hata olmuş. Skyrim'in ana haritasında ana görevler ve yan görevleri yaparak seviye kasabilirsin, hızlı seyahati mümkün olduğunca az kullanarak haritada gezerken birçok yeni görev keşfedersin.

Ash Spawn yanılmıyorsam sadece Dragonborn'da vardı. Oyunu tam olarak çözmeden Dragonborn'a başlamak hata olmuş. Skyrim'in ana haritasında ana görevler ve yan görevleri yaparak seviye kasabilirsin, hızlı seyahati mümkün olduğunca az kullanarak haritada gezerken birçok yeni görev keşfedersin.
Ejderha öldürüyorum. Gücünü içime çekiyorum. Çekince ne değişiyor?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı