Skyrim'de tılsımlama yüzdesi düşük çıkıyor

basimAC

Megapat
Yer
İzmir
Merhaba,

Skyrim başladım, 15 levelim. Tılsımlamaya bir tane verdim baştakine ( yeni tılsımlamalar güçlenir diye bir yetenek ağaçtaki ilk güç ) ama hiçbir şeye yaramadı. Mesala zırhıma tılsımlama yapıyorum, %20'lik efsun yenileme özellliği oluyor %3.
Diğer silah ve zırhlar yine fark etmiyor. Tılsımlama %'de çok düşük çıkarıyor, anlamadım hiçbir şey. Anlatabilecek bilgi sahibi biri var mı? Çünkü ben yetenek ağacından tılsımlama verdikçe yükselir zannettim ama gıdım %'de yükselmedi tılsımlamada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tılsımlama sistemi, yetenek güçlendikçe, zamanla yetenek ağacında bahsettiğiniz "perk"'i güçlendirdikçe ve diğer "... tılsımları %25 daha güçlü olur" perk'lerini açtıkça iyice yerine oturuyor. Tamamen kasılmaya dayalı oldukları için, ilk başlarda kasarken Tılsımlama ve Simya'nın pek bi' olayı olmuyor, kasıp perk açarak adam ettikçe iş yapar hale geliyorlar.

Hemen olacak (ve hemen işe yarayacak - bi' şeyleri değiştirecek) bi' mevzu değil kısacası. Bi' gün tılsımlamayla kendi eşyalarınızı yapmaya kararlıysanız kasmaya devam edin.

Uğraşmak isterseniz "Tılsımlama Güçlendirme" etkili iksirler bulmayı/yapmayı ve kullanmayı deneyebilirsiniz. Tılsımlama kuvvetini % bilmem kaç arttırıyorlar.

Tılsımlama sistemi, yetenek güçlendikçe, zamanla yetenek ağacında bahsettiğiniz "perk"'i güçlendirdikçe ve diğer "... tılsımları %25 daha güçlü olur" perk'lerini açtıkça iyice yerine oturuyor. Tamamen kasılmaya dayalı oldukları için, ilk başlarda kasarken Demircilik, Tılsımlama ve Simya'nın pek bi' olayı olmuyor, kasıp perk açarak adam ettikçe iş yapar hale geliyorlar.

Hemen olacak (ve hemen işe yarayacak - bi' şeyleri değiştirecek) bi' mevzu değil kısacası. Tılsımlamayla kendi eşyalarınıza bi' şeyler basmaya kararlıysanız kasmaya devam edin.

Uğraşmak isterseniz "Tılsımlama Güçlendirme" etkili iksirler bulmayı/yapmayı ve kullanmayı deneyebilirsiniz. Tılsımlama kuvvetini % bilmem kaç arttırıyorlar.
Teşekkürler hocam

Geri
Yukarı