Skyrim'e hangi modlar kurulmalı?

eneskral41

Picopat
Daha fazla  
Dostlar birkaç yıl önce belki oynarım diye indirimde Skyrim aldım. Aldığım gibi başladım biraz oynadım sildim. 1 yıl sonra falan yine başladım yeni bir karakter kurdum sıfırdan başladım yine biraz oynadım yine sildim. Oyunu çok oynamak istiyorum ama bir şey beni içine çekmiyor ben de tahminimce oyunun eskiliği olduğunu düşünüyorum. Yine oynamak istiyorum şu an ama yine silerim diye de çekiniyorum. Önerdiğiniz modlar var mı? Bir de izlememi tavsiye ettiğiniz falan rehber oyun hakkında pek bir şey bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nolvus modlist bakılabilir bilgisayarın kaldırıyorsa. Ayrıca @İstanbul Trip hocam aktif olduğunda bakar diye düşünüyorum, kendisi Skyrim modlarıyla çok haşır neşir birisi.

Hocam YouTube'da bir sürü mod tanıtımları yapan kanallar var oradan beğendiklerinize bakabilirsiniz ama dikkatli olun aşırı fazla mod kurmamaya dikkat edin bu sefer çok hatalar alırsanız çözmek için ömrünüzden birkaç yıl feda edebilirsiniz.

Kanallar :

Nolvus modlist bakılabilir bilgisayarın kaldırıyorsa. Ayrıca @İstanbul Trip hocam aktif olduğunda bakar diye düşünüyorum, kendisi Skyrim modlarıyla çok haşır neşir birisi.

Dediğiniz mod güzel duruyor bir ona bakacağım. Tam çözemedim mod kurmayı birkaç ay önce 1-2 gün boyunca falan uğraştım mod paketleriyle başramadım bir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı