ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 5 Kasım 2021 #11 Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Modsuz bitirip sonra modlayacağıma karar verdim. Teşekkürler....
Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Modsuz bitirip sonra modlayacağıma karar verdim. Teşekkürler....
borusan12 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 973 Çözümler 10 5 Kasım 2021 #12 En azından aşağıda yazdıklarımı kurup oynayın. Vanilla deneyime etkisi olmaz. Daha hatasız ve stabil bir oyun oynarsınız. -SKSE64 -USSEP -SSE Engine Fixes -SkyUI Son düzenleme: 5 Kasım 2021
En azından aşağıda yazdıklarımı kurup oynayın. Vanilla deneyime etkisi olmaz. Daha hatasız ve stabil bir oyun oynarsınız. -SKSE64 -USSEP -SSE Engine Fixes -SkyUI
kürşat alpkaan soyer Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 202 5 Kasım 2021 #13 Insomnia2 dedi: Hile= mod? Genişletmek için tıkla... Mod için demedim güzel modlar var tabi ben hile için söyledim
Insomnia2 dedi: Hile= mod? Genişletmek için tıkla... Mod için demedim güzel modlar var tabi ben hile için söyledim
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.692 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2021 #14 ExE.1 dedi: Modsuz bitirip sonra modlayacağıma karar verdim. Genişletmek için tıkla... Skyrim biten bir oyun değil. Aşırı fazla yan görev var. Çok özgür bir açık dünyası var. Keşfedilecek çok fazla yer var. Bitiş ekranı ve benzeri bir şey bu yüzden yok.
ExE.1 dedi: Modsuz bitirip sonra modlayacağıma karar verdim. Genişletmek için tıkla... Skyrim biten bir oyun değil. Aşırı fazla yan görev var. Çok özgür bir açık dünyası var. Keşfedilecek çok fazla yer var. Bitiş ekranı ve benzeri bir şey bu yüzden yok.