Slayer 7-3060 vs Fenix 10TN-144

Hayır bu naylon değil ayrıca 100 Watt. HP Omen diyorum dediklerinize bakın şaka gibi.

Dediklerimin biri GP66 MSI diğeri GL65 kasa kullanıyor. Ayrıca Ryzen istemiyorum nedeni ise Adobe ile tam optimize çalışamaması.
Başka önereceğiniz model var mı dır?

Dediklerimin biri GP66 MSI diğeri GL65 kasa kullanıyor. Ayrıca Ryzen istemiyorum nedeni ise Adobe ile tam optimize çalışamaması.
Başka önereceğiniz model var mı dır?
Adobe güncelleme getirmişti diye biliyorum. Bu fiyatta en iyisi atmış olduğum HP Omen bana göre. Eğer Intel bakacaksanız Gamegaraj'dan başka bir seçenek göremedim.

İfadeler: Mpc
Bütçeniz de slayer harici Intel model yok. Ama ben slayer önermiyorum, Legion 5 veya Omen bakabilirsiniz.

Maalesef Omen 3060 alacak param yok. Legion baktım gerçekten sevdim fakat Hepsiburada'dan o kadar pahalı bir ürün alamam, aybı model İtopya'da da var fakat yorumlar sürekli kötü.
Fenix 10 TN 144 modeli nasıldır?
Bağımsız testleri izlediğimde işlemci maksimum 98 ortalama 90 GPU maksimum 80 ulaşıyor(RDR2 testinde)

Fena değil hocam, yine de 3060 varken 2070e pek bakmazdım ben. Legion İtopya'dan alabilirsiniz, güvenilirdir.

İfadeler: Mpc
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…