Sleeping Dogs alınır mı?

dr1.6

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/ Müzisyen
Oyunun dövüş mekaniklerinin iyi olduğunu biliyorum. Onun dışında hikayesi vs iyi midir?

Jackie Chan gibi adam dövüyorsun Asya kültürünü seviyorsan almalısın
Asya kültürüne karşı özel bir ilgim yok. Oynanışı güzel diye hatırlıyorum, ortalama bir hikaye de varsa alırım.

Satın al 2 saat deneme süren var. Baktın 2 saat oynadın hikaye sarmadıysa zaten devamını getirmek istemezsin iade edersin.

Hikayesi fena değil, ana karakterin asıl sivil polis hayatı ve görevi gereği içine sızdığı mafya hayatı arasında gidip geliyorsunuz. Karakter iki rolü de oynayabiliyor ve iki tarafını da görüyorsunuz. Sadece bana bi' yerden sonra hikaye ve olaylar çok hızlı gelişip ilerliyor gibi gelmişti, ama pek dert edilecek bi' şey değil. İlk oynayışınızda böyle hissedeceğinizi sanmıyorum.
Onun dışında haritanın büyüklüğü, şehir olarak Hong Kong ve canlılığı, yan içeriklerin çeşitliliği iyi. Sürüş mekaniği biraz hantal ve trafik sağdan akıyor, ama alışıyorsunuz. 13 lira için kabul edilebilir bi' oyun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…