OptimyX Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 805 Çözümler 2 15 Temmuz 2023 #1 Oyunu Steam'den aldım ama yamalara pek güvenmem. Önerebileceğiniz yama var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2025
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.385 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #2 Buyur. Sleeping Dogs Definitive Editon TR Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Çözüldü: Sleeping Dogs: Definitive Edition Türkçe yaması var mı? Steam ile uyumlu, Sleeping Dogs: Definitive Edition'un Türkçe yaması var mı? www.technopat.net
Buyur. Sleeping Dogs Definitive Editon TR Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Çözüldü: Sleeping Dogs: Definitive Edition Türkçe yaması var mı? Steam ile uyumlu, Sleeping Dogs: Definitive Edition'un Türkçe yaması var mı? www.technopat.net
oguzhanxnxx Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #3 terraryzng dedi: Buyur. Sleeping Dogs Definitive Editon TR Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Çözüldü: Sleeping Dogs: Definitive Edition Türkçe yaması var mı? Steam ile uyumlu, Sleeping Dogs: Definitive Edition'un Türkçe yaması var mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Kral yandex diske erişemiyorum da dosyayı farklı bir platformdan iletme şansın var mı ?
terraryzng dedi: Buyur. Sleeping Dogs Definitive Editon TR Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Çözüldü: Sleeping Dogs: Definitive Edition Türkçe yaması var mı? Steam ile uyumlu, Sleeping Dogs: Definitive Edition'un Türkçe yaması var mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Kral yandex diske erişemiyorum da dosyayı farklı bir platformdan iletme şansın var mı ?
OptimyX Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 805 Çözümler 2 10 Ekim 2023 #4 oguzhanxnxx dedi: Kral yandex diske erişemiyorum da dosyayı farklı bir platformdan iletme şansın var mı ? Genişletmek için tıkla... @terraryzng
oguzhanxnxx dedi: Kral yandex diske erişemiyorum da dosyayı farklı bir platformdan iletme şansın var mı ? Genişletmek için tıkla... @terraryzng
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.385 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #5 oguzhanxnxx dedi: Kral Yandex diske erişemiyorum da dosyayı farklı bir platformdan iletme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. MediaFire Mega
oguzhanxnxx dedi: Kral Yandex diske erişemiyorum da dosyayı farklı bir platformdan iletme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. MediaFire Mega
umutnar Centipat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #6 bro tam nereye atıcam yamayı söyleyebilrimisn @terraryzng
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.385 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #7 umutnar dedi: Bro tam nereye atacağım yamayı söyleyebilirimisn @terraryzng Genişletmek için tıkla... Oyunun kurulu olduğu klasöre atacaksın.
umutnar dedi: Bro tam nereye atacağım yamayı söyleyebilirimisn @terraryzng Genişletmek için tıkla... Oyunun kurulu olduğu klasöre atacaksın.