Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 819 Çözümler 4 19 Aralık 2022 #1 Steam ile uyumlu, Sleeping Dogs: Definitive Edition'un Türkçe yaması var mı?
Çözüm terraryzng 19 Aralık 2022 Bizzat kendim kullanıyorum. Dosya konumuna atman yeterli. Sleeping Dogs Definitive Editon TR Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Bizzat kendim kullanıyorum. Dosya konumuna atman yeterli. Sleeping Dogs Definitive Editon TR Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.385 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #2 Bizzat kendim kullanıyorum. Dosya konumuna atman yeterli. Sleeping Dogs Definitive Editon TR Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Artı 4 Eksi Çözüm
Bizzat kendim kullanıyorum. Dosya konumuna atman yeterli. Sleeping Dogs Definitive Editon TR Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
KS KS Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 819 Çözümler 4 19 Aralık 2022 #3 terraryzng dedi: Bizzat kendim kullanıyorum. Dosya konumuna atman yeterli. Sleeping Dogs Definitive Editon TR Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Orijinalde çalışıyor değil mi ? Artı 0 Eksi
terraryzng dedi: Bizzat kendim kullanıyorum. Dosya konumuna atman yeterli. Sleeping Dogs Definitive Editon TR Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Orijinalde çalışıyor değil mi ?
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.385 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #4 Matigre dedi: Orijinalde çalışıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, Steam üzerinden oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Matigre dedi: Orijinalde çalışıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, Steam üzerinden oynuyorum.
KS KS Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 819 Çözümler 4 19 Aralık 2022 #5 terraryzng dedi: Evet, Steam üzerinden oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Zarex08 Centipat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #6 Adam ya. Artı 0 Eksi
Gendarmerie Hectopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #7 Steam ile uyumlu, Sleeping Dogs: Definitive Edition'un Türkçe yaması var mı? Matigre dedi: Orijinalde çalışıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Eyvallah kardeşim, teşekkür ederim Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Steam ile uyumlu, Sleeping Dogs: Definitive Edition'un Türkçe yaması var mı? Matigre dedi: Orijinalde çalışıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Eyvallah kardeşim, teşekkür ederim
A Ang Femtopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #8 terraryzng dedi: Evet, Steam üzerinden oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Yamada virüs çıkmaz değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2023 Artı 0 Eksi
terraryzng dedi: Evet, Steam üzerinden oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Yamada virüs çıkmaz değil mi?
KS KS Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 819 Çözümler 4 20 Mart 2023 #9 Ang dedi: Yamada virüs çıkmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben oynayıp bitirdim. Hiçbir sorun yok Artı 0 Eksi
Ang dedi: Yamada virüs çıkmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben oynayıp bitirdim. Hiçbir sorun yok
Kelyes Centipat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #10 Link bende çalışmıyor. Opera GX ile mi alakalı acaba. Artı 0 Eksi