Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 819 Çözümler 4 19 Aralık 2022 #1 Steam ile uyumlu, Sleeping Dogs: Definitive Edition'un Türkçe yaması var mı?
Çözüm terraryzng 19 Aralık 2022 Bizzat kendim kullanıyorum. Dosya konumuna atman yeterli. Sleeping Dogs Definitive Editon TR Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Bizzat kendim kullanıyorum. Dosya konumuna atman yeterli. Sleeping Dogs Definitive Editon TR Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
A Ang Femtopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #11 Kelyes dedi: Link bende çalışmıyor. Opera GX ile mi alakalı acaba. Genişletmek için tıkla... Bende gx kullanıyorum bende açılıyor link Artı 0 Eksi
Kelyes dedi: Link bende çalışmıyor. Opera GX ile mi alakalı acaba. Genişletmek için tıkla... Bende gx kullanıyorum bende açılıyor link
Miresdal Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #12 terraryzng dedi: Bizzat kendim kullanıyorum. Dosya konumuna atman yeterli. Sleeping Dogs Definitive Editon TR Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Artı 0 Eksi
terraryzng dedi: Bizzat kendim kullanıyorum. Dosya konumuna atman yeterli. Sleeping Dogs Definitive Editon TR Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
A Ang Femtopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #13 terraryzng dedi: Bizzat kendim kullanıyorum. Dosya konumuna atman yeterli. Sleeping Dogs Definitive Editon TR Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
terraryzng dedi: Bizzat kendim kullanıyorum. Dosya konumuna atman yeterli. Sleeping Dogs Definitive Editon TR Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Hytlex Femtopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #14 merhaba bu yamayı kurunca oyunu oynarken sadece japonca olan yerler türkçe ingilizce yerler de altyazı bile yok nasıl düzeltebilirim Artı 0 Eksi
merhaba bu yamayı kurunca oyunu oynarken sadece japonca olan yerler türkçe ingilizce yerler de altyazı bile yok nasıl düzeltebilirim
A Ang Femtopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #15 Hytlex dedi: merhaba bu yamayı kurunca oyunu oynarken sadece japonca olan yerler türkçe ingilizce yerler de altyazı bile yok nasıl düzeltebilirim Genişletmek için tıkla... Ayarlardan altyazıyı türkçeye çevirdin mi? Ben bir sıkıntı yaşamadım yamada Artı 0 Eksi
Hytlex dedi: merhaba bu yamayı kurunca oyunu oynarken sadece japonca olan yerler türkçe ingilizce yerler de altyazı bile yok nasıl düzeltebilirim Genişletmek için tıkla... Ayarlardan altyazıyı türkçeye çevirdin mi? Ben bir sıkıntı yaşamadım yamada
Enes Gökçegün Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #16 eyvallahh Artı 0 Eksi
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 18 Ağustos 2023 #17 terraryzng dedi: Bizzat kendim kullanıyorum. Dosya konumuna atman yeterli. Sleeping Dogs Definitive Editon TR Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... İndirdiğimiz iki dosyayı oyun dosyasına atmamız yetiyor mu? Artı 0 Eksi
terraryzng dedi: Bizzat kendim kullanıyorum. Dosya konumuna atman yeterli. Sleeping Dogs Definitive Editon TR Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... İndirdiğimiz iki dosyayı oyun dosyasına atmamız yetiyor mu?
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.385 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #18 599108 dedi: İndirdiğimiz iki dosyayı oyun dosyasına atmamız yetiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet dosya konumuna atman yeterli. Artı 0 Eksi
599108 dedi: İndirdiğimiz iki dosyayı oyun dosyasına atmamız yetiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet dosya konumuna atman yeterli.
massiveRAIN Centipat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #19 terraryzng dedi: Bizzat kendim kullanıyorum. Dosya konumuna atman yeterli. Sleeping Dogs Definitive Editon TR Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Yama kullanıp oynarken , başarım kazanması engelleniyormu yoksa başarımlarıda topluyormusun Artı 0 Eksi
terraryzng dedi: Bizzat kendim kullanıyorum. Dosya konumuna atman yeterli. Sleeping Dogs Definitive Editon TR Yama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Yama kullanıp oynarken , başarım kazanması engelleniyormu yoksa başarımlarıda topluyormusun
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 7 Ekim 2023 #20 massiveRAIN dedi: Yama kullanıp oynarken , başarım kazanması engelleniyormu yoksa başarımlarıda topluyormusun Genişletmek için tıkla... Başarımlar geliyor. Artı 0 Eksi
massiveRAIN dedi: Yama kullanıp oynarken , başarım kazanması engelleniyormu yoksa başarımlarıda topluyormusun Genişletmek için tıkla... Başarımlar geliyor.