Slayer2021 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 668 Yer Ludwigsburg, Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #21 v1ncent dedi: GTA 4 daha iyidir bence. Ama Sleeping Dogs'da güzel oyundur, başka bir vakit onu da oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ps4 den bitirmiştim bir delilik yaptım ve aldım
v1ncent dedi: GTA 4 daha iyidir bence. Ama Sleeping Dogs'da güzel oyundur, başka bir vakit onu da oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ps4 den bitirmiştim bir delilik yaptım ve aldım
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 30 Temmuz 2021 #22 Vallahi ne yalan söyleyeyim; ben Sleeping Dogs'u GTA 4'ten çok sevmiştim, bi' şans verin derim.
Slayer2021 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 668 Yer Ludwigsburg, Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #23 KevinLevrone dedi: Yok ban yenilmez.Oyunu eğer 2 saatten az oynamışsan ve 14 günden az olmuşsa oyunun sende olması iade edebilirsin. Yok ediliyor. Genişletmek için tıkla... yesss iade ediyorum iki oyunu o zaman bekle geliyorum nikoo
KevinLevrone dedi: Yok ban yenilmez.Oyunu eğer 2 saatten az oynamışsan ve 14 günden az olmuşsa oyunun sende olması iade edebilirsin. Yok ediliyor. Genişletmek için tıkla... yesss iade ediyorum iki oyunu o zaman bekle geliyorum nikoo
bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 30 Temmuz 2021 #24 Kesinlikle alınır Gta 4. DLC`leri bile eğlenceli oyunun.
WTC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 4.831 Çözümler 20 30 Temmuz 2021 #25 Sana bağlı. Ne oynamak istediğin ile alakalı. Sleeping Dogs yerine ben GTA 4 seçerdim mesela. Ama Sleeping Dogs'ta güzel bir oyun. Karar senin.
Sana bağlı. Ne oynamak istediğin ile alakalı. Sleeping Dogs yerine ben GTA 4 seçerdim mesela. Ama Sleeping Dogs'ta güzel bir oyun. Karar senin.
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #26 Slayer2021 dedi: Yesss iade ediyorum iki oyunu o zaman bekle geliyorum nikoo. Genişletmek için tıkla... Hey Niko, It's Roman Let's go bowling.
Slayer2021 dedi: Yesss iade ediyorum iki oyunu o zaman bekle geliyorum nikoo. Genişletmek için tıkla... Hey Niko, It's Roman Let's go bowling.
EFHMedia Decapat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #27 Xcylde dedi: Hocam şimdi oyunu çevrimdışı modda oynarsanız oynadığınız saat sayılmaz ve 2 saat oynamadan ve 14 gün geçmeden iade edebiliyorsunuz oyunu 1-2 günde bitirip iade edip GTA almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam ise yarıyorsa çok iyi taktikmis alacağım oyunu alana kadar o parayla bir sürü oyunu bitirim o zaman
Xcylde dedi: Hocam şimdi oyunu çevrimdışı modda oynarsanız oynadığınız saat sayılmaz ve 2 saat oynamadan ve 14 gün geçmeden iade edebiliyorsunuz oyunu 1-2 günde bitirip iade edip GTA almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam ise yarıyorsa çok iyi taktikmis alacağım oyunu alana kadar o parayla bir sürü oyunu bitirim o zaman
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 30 Temmuz 2021 #28 EFHMedia dedi: Hocam ise yarıyorsa çok iyi taktikmis alacağım oyunu alana kadar o parayla bir sürü oyunu bitirim o zaman Genişletmek için tıkla... Ben öyle 30 oyun bitirdim
EFHMedia dedi: Hocam ise yarıyorsa çok iyi taktikmis alacağım oyunu alana kadar o parayla bir sürü oyunu bitirim o zaman Genişletmek için tıkla... Ben öyle 30 oyun bitirdim
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #29 EFHMedia dedi: Hocam ise yarıyorsa çok iyi taktikmis alacağım oyunu alana kadar o parayla bir sürü oyunu bitirim o zaman Genişletmek için tıkla... Önce ucuz oyunlarda deneyelim sonra daha pahalı oyunlarda deneriz
EFHMedia dedi: Hocam ise yarıyorsa çok iyi taktikmis alacağım oyunu alana kadar o parayla bir sürü oyunu bitirim o zaman Genişletmek için tıkla... Önce ucuz oyunlarda deneyelim sonra daha pahalı oyunlarda deneriz
Slayer2021 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 668 Yer Ludwigsburg, Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #30 hocalarım iade talebi gönderdim among us ve sleeping dogsa 25 tl rahat geliyor gerisini ben tamamlarım geliyorummm
hocalarım iade talebi gönderdim among us ve sleeping dogsa 25 tl rahat geliyor gerisini ben tamamlarım geliyorummm