Ben GTX 1080TI ismini duyunca bile ayağa kalkıp önümü ilikliyorum, halen öyle yaşına göre muhteşem bir güç üreten bir kart görmedim.Bilmiyorlar maalesef...
RTX 3060 ile aynı güçte bir kart ve SLI desteği gelirse GTA 6 çok basit kaçar bu karta
Ben GTX 1080TI ismini duyunca bile ayağa kalkıp önümü ilikliyorum, halen öyle yaşına göre muhteşem bir güç üreten bir kart görmedim.Bilmiyorlar maalesef...
Ben GTX 1080 Ti ismini duyunca bile ayağa kalkıp önümü ilikliyorum, halen öyle yaşına göre muhteşem bir güç üreten bir kart görmedim.
RTX 3060 ile aynı güçte bir kart ve SLI desteği gelirse GTA 6 çok basit kaçar bu karta.
3060 ile 1080 Ti'ı karşılaştırma imkanım oldu bizzat aynı güçteler 1080 Ti daha çok güç çekse de o zamanlar ikinci eli 3500-4000'di 3060'ın 5500-6000'di
İkinci elini boş ver o kartı sıfırdan alan bir kişi halen değiştirme ihtiyacı hissetmemiş olabilir.
Şu anda en düşük fiyatı 5000TL miş güzel kart ama bence değmez 3500'e 3 gün önce RX6600 aldım 6600XT'ler 4000-4500TL civarında.
Kartı araştırıp tekrardan yorumunuzu güncellemeniz daha yerinde olur, bahsettiğiniz kart forumun ortalama ekran kartı seviyesinden yüksektedir![]()
Kartın saf gücü hakkında herhangi bir şey demiş miyim? Kontrol edin isterseniz. Mimarisi aşırı eski ve herhangi bir teknolojiden yoksun, Alan Wake 2 gibi mesh shader gerektiren oyunlarda nasıl bir performans sergilediği ortada, aynı zamanda DLSS gibi bazı teknolojilerden de mahrum olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.