SLI 11GB 1080 Ti GTA 6 oynatır mı?

Ben GTX 1080 Ti ismini duyunca bile ayağa kalkıp önümü ilikliyorum, halen öyle yaşına göre muhteşem bir güç üreten bir kart görmedim.

RTX 3060 ile aynı güçte bir kart ve SLI desteği gelirse GTA 6 çok basit kaçar bu karta.

3060 ile 1080 Ti'ı karşılaştırma imkanım oldu bizzat aynı güçteler 1080 Ti daha çok güç çekse de o zamanlar ikinci eli 3500-4000'di 3060'ın 5500-6000'di

Kartı araştırıp tekrardan yorumunuzu güncellemeniz daha yerinde olur, bahsettiğiniz kart forumun ortalama ekran kartı seviyesinden yüksektedir 🤣

Kartın saf gücü hakkında herhangi bir şey demiş miyim? Kontrol edin isterseniz. Mimarisi aşırı eski ve herhangi bir teknolojiden yoksun, Alan Wake 2 gibi mesh shader gerektiren oyunlarda nasıl bir performans sergilediği ortada, aynı zamanda DLSS gibi bazı teknolojilerden de mahrum olacak.

Son düzenleme:
Kartın saf gücü hakkında herhangi bir şey demiş miyim? Kontrol edin isterseniz. Mimarisi aşırı eski ve herhangi bir teknolojiden yoksun, Alan Wake 2 gibi mesh shader gerektiren oyunlarda nasıl bir performans sergilediği ortada, aynı zamanda DLSS gibi bazı teknolojilerden de mahrum olacak.

Mimarisi eski olunca güçten bir kayıp vermiyor, birçok oyunda sorunsuz bir kullanım sağlıyor ama kartın suyunu çıkarmak isteyen birisine denk gelirse tabii ki cevap veremez.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı