Slither. IO Chrome'dan silinmiyor

Dafirenze

Hectopat
PC'yi her tarattığımda browser kısmında bu bilinmeyen eklenti çıkıyor. Siliyorum, Chrome'u yeniden yüklüyorum ama tekrar çıkmaya devam ediyor. Daha önce bu oyunada girmedim. Ne yapabilirim? (Zararlı bir eklenti olmasından endişe ediyorum)

Son düzenleme:
Google hesabına bakın bir isterseniz yani kurcalayın (arama geçmişleri sık ziyaret edilen websiteleri) hiç olmazsa ya hesaptan çıkıp girin ya da hesabı silin hiç olmazsa bilgisayara format atın bu arada o şey slither IO için talimat şeyi sanırım yanlışlıkla indirmişsiniz (zararlı bir şey değil)

Eklentiler kısmında gözüküyor mu?
Hayır.
Google hesabına bakın bir isterseniz yani kurcalayın (arama geçmişleri sık ziyaret edilen websiteleri) hiç olmazsa ya hesaptan çıkıp girin ya da hesabı silin hiç olmazsa bilgisayara format atın bu arada o şey slither IO için talimat şeyi sanırım yanlışlıkla indirmişsiniz (zararlı bir şey değil)
Zararlı olup olmadığına emin olmak istiyorum. Yazılım programıyla siliyorum ama Chrome'dan senkronize modunu açınca tekrar aktif oluyor. Olay şu ki hesaptaki tüm verileri kontrol ettim böyle bir şeye rastlamadım.

Hocam benim bildiğim burası çerezlerin vs bulunduğu dosya yani sildikten sonra herhangi bir siteye girdiğinizde yine oluşacaktır diye biliyorum bende de var Chrome kullanan herkeste vardır. Yanlış değilsem bu şekilde. Ama sizde daha farklı bir durum olabilir.

Son düzenleme:
Hocam benim bildiğim burası çerezlerin vs bulunduğu dosya yani sildikten sonra herhangi bir siteye girdiğinizde yine oluşacaktır diye biliyorum bende de var Chrome kullanan herkeste vardır. Yanlış değilsem bu şekilde. Ama sizde daha farklı bir durum olabilir.
Çerezleri sildim. Bir de böyle deneyim.
Malwarebytes ile sistemi taratın.
Tarattım sıkıntı gözükmüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı