SM-G610F TWRP yükleyince sistem siliniyor

Hocam peki bu telefona göre farklı bir recovery var mı?

Yok maalesef ki bildiğim öyle TWRP ve OrangeFox kullanıyordum ben LineageOS için de kendi recovery si var onu kullanıyordum

Harici ROM'lar kullanman daha iyi olacaktır LineageOS pek sevemedim ben açıkçası

Öncelikle herkese merhaba, SM-G610F cihazıma overclock yapmak için Oxygen kernel yüklemek için TWRP yükledim fakat TWRP'yi yükleyince içindeki işletim sistemi silindi. OrangeFox'ta da durumlar aynı. Ne yapmalıyım?

TWRP yükledikten sonra cihaz sistemi açmadan TWRP ye giriş yapın direk. TWRP girdiğiniz gibi Format Data ve Format Cache işlemleri yapıp Reboot > Recovery yaparak tekrardan TWRP girin. Samsung Encrypt Disabler kurun ve sistemi çalıştırın.

Elinizdeki cihaz için Oxygen kernel hangi siteden buldunuz ben aradım o kadar çalışan link bulamadım, bu arada sorununuz SamFw sitesinden orijinal ROM'u indirip Odin ile flashlayınca çözülecektir sadece AP değil diğer dosyaları da flashlayın üst üste ROM atınca bozulabiliyor bazen, TWRP sürümü önemli kernel ve root atmak için farklı sürümler deneyin.

Hocam nereden buldum bilmiyorum ama elimde touchwiz 8.1 için bir Oxygen kernel var isterseniz atabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…