SM-T507 TWRP imajı

SquaT

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, T507 icin TWRP dosyasi bulabilir misiniz? Uygulama değil.

Veya
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videodaki linktlekiler olurmj sizim attiginizi indiriyorum da sabit yazisamiyoruz aktif olamiyoruz bir

Tamamdır bu videodakini yaptikan sonra size mi yazayim.

Yazılım indirmesi tamamlanınca odin yükleme programında tüm yerlere yazılım içinde ki dosyaları seçmeniz gerekiyor. Video örneğini size fikir vermesi için paylaştım. Aynısını yapmayın.

Yazılım indirmesi tamamlanınca Odin yükleme programında tüm yerlere yazılım içinde ki dosyaları seçmeniz gerekiyor. Video örneğini size fikir vermesi için paylaştım. Aynısını yapmayın.

Hangi dosyaları seçeceğimi indirdigimde SS mi atayım.

Resimde işaretli bölümlere aynı isimli dosyaları ekleyin Home csc eklenmeyecek. Ardından tableti tamamen kapatın ses kısme ve açma tuşuna basılı tutarak USB kablosunu takın download moduna geçecektir ve en altta start ile yazılım yüklemeyi başlatın.

Yükledim şimdi? Siz yazın ben kursa gideceğim.

Burada bulunan root dosyasını ve yükleme yazılımını indirin.
Ardından videoda ki adımları takip ederek yükleyin.
İşlem bu kadar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Son olarak Play Store'da EFTSU Manager uygulamasını yükleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…