Sizin bana attginiz link root mu yoksa sürümu bir de dosyanın içinde CD gibi bazi dosyalar seciyor benim indirdiğimdede var mı yani indirdigim root mu sürüm mü?
Yazılım indirmesi tamamlanınca odin yükleme programında tüm yerlere yazılım içinde ki dosyaları seçmeniz gerekiyor. Video örneğini size fikir vermesi için paylaştım. Aynısını yapmayın.
Yazılım indirmesi tamamlanınca Odin yükleme programında tüm yerlere yazılım içinde ki dosyaları seçmeniz gerekiyor. Video örneğini size fikir vermesi için paylaştım. Aynısını yapmayın.
Resimde işaretli bölümlere aynı isimli dosyaları ekleyin Home csc eklenmeyecek. Ardından tableti tamamen kapatın ses kısme ve açma tuşuna basılı tutarak USB kablosunu takın download moduna geçecektir ve en altta start ile yazılım yüklemeyi başlatın.
Resimde işaretli bölümlere aynı isimli dosyaları ekleyin Home csc eklenmeyecek. Ardından tableti tamamen kapatın ses kısme ve açma tuşuna basılı tutarak USB kablosunu takın download moduna geçecektir ve en altta start ile yazılım yüklemeyi başlatın.