XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.244 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #1 Son 6 ayın en ucuz fiyatına satılıyor. Ellerinde son 1 ürün kalmış. easytekno Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro Gl - Siyah (xiaomi Türkiye Garantili) Garantili - Fiyatı, Yorumları easytekno Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro Gl - Siyah (xiaomi Türkiye Garantili) Garantili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Son 6 ayın en ucuz fiyatına satılıyor. Ellerinde son 1 ürün kalmış. easytekno Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro Gl - Siyah (xiaomi Türkiye Garantili) Garantili - Fiyatı, Yorumları easytekno Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro Gl - Siyah (xiaomi Türkiye Garantili) Garantili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
8 891548 Decipat Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 1.736 Makaleler 1 Çözümler 27 19 Nisan 2025 #2 Hemen alalım!
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kocaeli, Karamürsel 19 Nisan 2025 #3 Hiç orijinale benzemiyor ama güzel gibi .
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.244 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #4 Furkan Borak dedi: Hiç orijinale benzemiyor ama güzel gibi. Genişletmek için tıkla... Akakçe'nin çakma ürün koyduğuna pek denk gelmedim.
Furkan Borak dedi: Hiç orijinale benzemiyor ama güzel gibi. Genişletmek için tıkla... Akakçe'nin çakma ürün koyduğuna pek denk gelmedim.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.560 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 19 Nisan 2025 #5 Furkan Borak dedi: Hiç orijinale benzemiyor ama güzel gibi . Genişletmek için tıkla... Redmi olabilir mi bu Xiaomi daha inceydi sanırım. edit: Proymuş bu.
Furkan Borak dedi: Hiç orijinale benzemiyor ama güzel gibi . Genişletmek için tıkla... Redmi olabilir mi bu Xiaomi daha inceydi sanırım. edit: Proymuş bu.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.281 Makaleler 3 Çözümler 197 19 Nisan 2025 #6 XPlasma dedi: Akakçe'nin çakma ürün koyduğuna pek denk gelmedim. Genişletmek için tıkla... Ürünü Akakçe koymuyor, ne alakası var? Satıcının bir değerlendirmesi bile yok ve tamamen Çin malı ürün satıyor.
XPlasma dedi: Akakçe'nin çakma ürün koyduğuna pek denk gelmedim. Genişletmek için tıkla... Ürünü Akakçe koymuyor, ne alakası var? Satıcının bir değerlendirmesi bile yok ve tamamen Çin malı ürün satıyor.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.244 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #7 ItsAllGoodman dedi: Satıcının bir değerlendirmesi bile yok ve tamamen Çin malı ürün satıyor. Genişletmek için tıkla... Xiaomi ürünleri zaten Çin malı. Ayrıca ben bu ürünü Akakçe'de gördüm. Akakçedede saçama sapan bir satıcıyada hiç denk gelmedim.
ItsAllGoodman dedi: Satıcının bir değerlendirmesi bile yok ve tamamen Çin malı ürün satıyor. Genişletmek için tıkla... Xiaomi ürünleri zaten Çin malı. Ayrıca ben bu ürünü Akakçe'de gördüm. Akakçedede saçama sapan bir satıcıyada hiç denk gelmedim.
technope Kilopat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 3.119 Çözümler 11 19 Nisan 2025 #8 Satıcının 19 yorumu var, 13'ü 1 yıldız. Bu tarz satıcıların ürünlerini indirim diye forumda paylaşmanın manası yok.
Satıcının 19 yorumu var, 13'ü 1 yıldız. Bu tarz satıcıların ürünlerini indirim diye forumda paylaşmanın manası yok.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.281 Makaleler 3 Çözümler 197 19 Nisan 2025 #9 XPlasma dedi: Xiaomi ürünleri zaten Çin malı. Ayrıca ben bu ürünü Akakçe'de gördüm. Akakçedede saçama sapan bir satıcıyada hiç denk gelmedim. Genişletmek için tıkla... Satıcıyı değil siteyi öneriyor. Çin malı dememin sebebi Temu'da satılan 1 dolarlık markasız ürünlerden başka sattıkları bir şey yok.
XPlasma dedi: Xiaomi ürünleri zaten Çin malı. Ayrıca ben bu ürünü Akakçe'de gördüm. Akakçedede saçama sapan bir satıcıyada hiç denk gelmedim. Genişletmek için tıkla... Satıcıyı değil siteyi öneriyor. Çin malı dememin sebebi Temu'da satılan 1 dolarlık markasız ürünlerden başka sattıkları bir şey yok.
Taksi Naber Müdür Centipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 665 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #10 Saat bileğimdeyken çinle ilgili kötü bir şey desem patlicak gibi duruyor.